- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Házimozi belépő szinten
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Sziasztok, újdonsült PI használó a fedélzeten.
Ez lehet láma kérdés, de elakadtam, és az eszközparkom / PI tudásom is limitált. Adott egy 433MHz-es receiver modul, voltmérővel tudtam csak tesztelni, látszólag megjelenik valami a DATA lábán, ha aktiválom a rádiós konnektorom távirányítóját. Ugyanakkor az RFSniffer alkalmazással ne tudtam semmit sem megszerezni, mivel a kódban sosem teljesül az if (mySwitch.available())
A kérdés: hogyan tudnám kiolvasni a receiver által vett jeleket? Sajnos a távirányítós konnektor valami nagyon utángyártott típus lehet, mert a rádiós vezérlő IC-je sehol sincs megemlítve az elterjedt pi-switch toolok leírásában (HS2260-R4), ezért állnék neki a reverse engineeringnek...
Ti hogyan állnátok neki? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Debian GNU/Linux
- Házimozi belépő szinten
- Mobilhasználat külföldön
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest