Új hozzászólás Aktív témák

• duffbeer

őstag

válasz Vasti74 #47439 üzenetére

Ezeket a köröket megfutottam. Szoftvernek az OSMC jött be leginkább, de én szvsz lebeszélnélek róla. Ha 4k kell, esetleg HDR is, nem vagyok benne biztos hogy lesz Pi, ami kezel HDR-t (de javítson ki valaki, ha hülyeséget beszélek!). Volt pár OSMC Pi a háztartásban. Felszámolásra kerültek. Jelenleg Xiaomi 4k stickek, egy mi box gen2 a szobákban és egy nvidia shield van a nappaliban (ez az egyetlen, ami minden valamire való hangformátumot hiba nélkül továbbít). A TV-k kezelnek dlna-t, de sokkal reszponzívabb az android és naprakészebb. Viszont alig találtam lejátszó szoftvert. Bohóckodhatsz kodival, de gyötrelmes, akadt sok helyet foglal, szerintem nem ér annyit. A film scraper jó buli volt, de átálltam a dlna szerver által közölt borítóképekre. VLC egy kalap kaki, főleg ha hangtovábbítás volt a cél, késett a hang, akadt néha. MX player pro sem jó android TV-n. Ami viszont borzaszó jól bevált az összes boxon, a vimu nevű lejátszó szoftver. Nincsenek pufferelési gondok (bár állítható a mértéke), nem csúszik a hang továbbításnál, gyorsan kezel mindent, DLNA, SAMBA, elsőosztályú.

Új hozzászólás Aktív témák