Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Köszönöm, jó lesz nekem a fapados samba

Még annyi, hogy a vinyó smart értékeit esetleg tudja olvasni a pi és figyelmeztet ha 100% alá esik a kondíció? Valamint csökken-e a sebesség ha nem ext4 hanem ntfs a fájlrendszer? Néha-néha megeshet, hogy kivenném és win alá tenném ezt a vinyót.szerk: és egy bónuszkérdés. arra van lehetőség, hogy beállítható idő után parkoljon a vinyó?
nekem pl. 10 perc lenne ideális. Annyi tétlenség után, valószínű senki nem használja, pihenjen. Most egy 2.5 wd-m 10-20 mp-enként leáll, rém idegesítő. De azt sem akarnám, hogy 0-24-ben pörögjön. A pi4 mehet, de a vinyó, ha épp nem dolgozunk róla órákat, ne zúgjon, fogyasszon, stb. (tudom, tudom, az élettartam a folyamatos ki-bekapcstól is függ, mégis én 10 percre lőném be az időt..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge M630 Blade Server- csak ház + alaplap - Több db
- Lenovo ThinkSmart Hub 500 Érintőképernyős All in One - i5 7500T 2.70GHz-8GB-128GB SSD
- I5 9400 Komplett gép MSI Rx570 8gb, G.Skill Ripjaws,Corsair Hydro H45
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3060 Ti , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann