-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubihun
újonc
Szia 0519.
Bocs, egy kicsit eltűntem, de a próbléma helyre állítása még mindig aktuális. Libreelec op rendszert használok, de a boot konfigurációs fáljban nem eszközöltem semmilyen beállításokat. Eddig a régi tv-nél nem volt rá szükség. Simán feltelepítettem a libreelcet az sd kártyára, be a PI-be, tv-re ráköt és már gyakorlatilag ment is. Most is ezt tettem, de az LG tv-vel valahogy nincsennek jóban. Úgy érzem hogy annyi lehetőségem van, hogy bekapcsolom rajta a wifi-t a régi tv segítségével és utána telefonról fogom tudni irányítani. Vagy valami javaslat?
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Gamer PC - R5 5500, RTX 3060Ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Ledger Nano S kripto cold wallet (2db van)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest