Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- 
			  PROHARDVER! Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről: 
 A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rikko csendes tag Kedves Mindenki! A segítségetek szeretném kérni, RPI4 és egy win10-es pc-t szeretnék hálózatba rakni. A raspberry gyakorlatilag médiacenterként üzemel rasbian os-el 0-24-ben megy és egy torrent alkalmazást futtatok rajta. Jelen problémám az, hogy win 10 alól sehogyse érem el az RPI-t. Ha a vezérlőpultban/programok/szolgáltatásokban bekamcsolom az smb1-et, akkor annyi történik, hogy szintén nem érem el az RPI-t, de a nevét látom. 
 Fordítva viszont, az RPI-ről elérem a win-t (ha beírom a hálózatba lévő pc nevét és jelszavát, és kikapcsolom a tűzfalat) :S, ami számomra tök lényegtelen lenne, mert azt szeretném, hogy a pc-re ha valamit letöltök átdobjam a pi-re és aztán este vagy valamikor onnan megnézzem.Sajnos a helyzetet nehezíti (vagy lehet, hogy okozza inkább  ), hogy nem ez az életem, szóval nyilván tök amatőr vagyok az átlagos linux felhasználókhoz viszonyítva. ), hogy nem ez az életem, szóval nyilván tök amatőr vagyok az átlagos linux felhasználókhoz viszonyítva.Üdv 
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP280 MiniTower komplett (i5 3.70GHz, 8GB, monitor, bill., egér)
- HP Pro 6300 i5-3470 8GB DDR3 240GB SSD 500GB HDD
- Gamer PC! RTX 2070 Super/I5-10600KF/32GB RAM
- I7-PC / I7-4960X / ASUS RAMPAGE IV / 16GB / RX560 4GB Full konfig INGYEN MPL
- Gamer Pc - Ryzen 5 3600x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), hogy nem ez az életem, szóval nyilván tök amatőr vagyok az átlagos linux felhasználókhoz viszonyítva.
), hogy nem ez az életem, szóval nyilván tök amatőr vagyok az átlagos linux felhasználókhoz viszonyítva. wassermann
 wassermann