- Megnyerte a Qualcomm az ARM-mal szembeni licencvitáját
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Léghűtés topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most néztem a 2020-09-03-as Pi4 eeprom stabil változata kijött. apt upgrade-el fel is raktam minden frissítést ami elérhető volt, viszont mikor megnéztem a bootloader verziót még mindig július 31-es bootloader volt. Miért nem frissült a bootloader, ha közben lefrissítettem mindent és még az upgrade-nél is láttam, hogy eeprom frissítés történik?
Megnéztem és a bootloader konfignál critical volt a gyári rasbian os-ben, ezért áttettem stable-re:
sudo sed -i 's/critical/stable/g' /etc/default/rpi-eeprom-update
.Ezután már lefrissült, szeptember 3-as dátum szerepel a bootloadernél. Viszont ha megnézem githubon, akkor ott 04-16-os critical firmware (ugye nekem critical volt, de újabb verzió). Ehhez képest nekem július 31 volt. Szóval most kicsi kavarodást érzek, valaki meg tudja magyarázni?
Link githubhoz: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest