- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cpt rodgi
tag
Sziasztok!
Kis fejszémet hatalmas fába sikerült belevágjam. Van egy működő domoticz, amivel egyébként már keztem jóban lenni, nagyjából úgy működik ahogy szeretném
A legutolsó frissítés nél azonban úgy összeomlott hogy az újra telepítés sem segített. Egy régi komplett imidzse mentésből tudtam ideglenesen felállítani.
Több helyen olvasom nagyon sokan gondolkodnak illetve mindenki azt javasolja hogy a home Assistant ott érdemes választani.
Mivel amúgy is szerettem volna kicsit javítani az itthoni állapoton, megrendeltem, és a napokban meg is jött [link]
Nos odáig eljutottam,
[link] ( a leiras nekem valo! ezuton is köszönöm. "mint anya a hülyegyerekenek", lepesröl lepesre) köszönhetően, Hogy boot-ol USB ről, illetve a pár sorral előbb is alátámasztott
Bejegyzés miszerint a hassio Egy optimális döntés
Nos gyakorlatilag az elsőbb utalás után megakadtam, több fórumot és videót próbáltam követni de megáll a telepítés végénél, webesen azt mondja hogy várják még 20 percet
(Nagyon sok óra után is)
Pingelni tudom,
Fix ip van adva,
Feszültség re hivatkozik, (10 A van)
Én a leg amatőr vagyok ezen a téren
Kérdés hogy lehet a telepítés befejezni,
Van-e mód arra hogy a Domoticz teljes beállítását átrakjam
Jelenleg a Domoticz sd Kártyáról megy.
Rengeteg Sonoff
Egy Broadlink pro
Ha Bridge
Homebridge megyPár apróság mellett még
egy 20 A12 v tapbol kilog egy 12/5 V 10 A konverter . villany van böven.
Válaszotokat és türelmeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASRock lapok általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest