-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kets520
tag
szia ezt az üzenetet kapom mindig sajnos mint írtam is nagyon amatőr vagyok a dologban szak szavakat meg bonyolult szerkesztéseket nem értem sajnos olyan hogy valaki be linkel valamit az most kevés persze meg értek mindenkit hogy nem akar órákat teamvíwerwzni miattam de már nem tudtam mást ki találni csak hogy meg kérek valakit igaz pénzel nem tudom meg hálálni a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Steam Deck
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest