Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kets520
tag
szia ezt az üzenetet kapom mindig sajnos mint írtam is nagyon amatőr vagyok a dologban szak szavakat meg bonyolult szerkesztéseket nem értem sajnos olyan hogy valaki be linkel valamit az most kevés persze meg értek mindenkit hogy nem akar órákat teamvíwerwzni miattam de már nem tudtam mást ki találni csak hogy meg kérek valakit igaz pénzel nem tudom meg hálálni a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus P8H77-V LE LGA 1155 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i5-3470 CPU
- Használt A kategóriás gépek garanciával a ReZone-tól!
- HP ProDesk 400 G7 SFF számítógép
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann