Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kets520
tag
szia ezt az üzenetet kapom mindig sajnos mint írtam is nagyon amatőr vagyok a dologban szak szavakat meg bonyolult szerkesztéseket nem értem sajnos olyan hogy valaki be linkel valamit az most kevés persze meg értek mindenkit hogy nem akar órákat teamvíwerwzni miattam de már nem tudtam mást ki találni csak hogy meg kérek valakit igaz pénzel nem tudom meg hálálni a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Octominer X8 Ultra + 5db Nvidia CMP 90HX
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann