-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hehe, csak megint a nehezebb utat választottam, mert nem vettem észre az install szkriptet. Ezen a héten valahogy nem vagyok csúcsformában...
Szóval, aktuális build felment, tvheadend telepítve, de webes felületen az adapterek listája még mindig teljesen üres, pedig ahogy olvasom, ott kellene kiválasztani, mim van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magisk
- Honda topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Figment 2: Creed Valley és a Sky Racket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest