Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
springfield0
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez egy málna topik, de hátha tudtok segíteni vagy támpontot adni mi lehet a gond.
Nekem egy Olimex gépem van, ami lényegében ugyan az mint a málna... A probléma a következő:
Nem olyan régen lett ez a rendszer berakva hozzám, de eddig tökéletesen működött. Én főként torrentezésre a filmek hálózaton keresztüli elérésére használom. Okos TV, latop, műholdvevő, szinte minden eszközzel elérem.
A probléma az, hogy elkezdte azt csinálni film nézés közben, (mindegy hogy TV média lejátszóját használom, vagy a laptopon nézem) hogy akad a film, szétesik a kép, hang megy tovább kép nincs, vagy éppen fogja magát és kilép, mintha elvágták volna a filmet. Ez egyre gyakoribb. Van olyan, hogy utána mintha a hálózatról is leesne, mert sem a transmission, sem pedig a totalcommanderrel nincs meghajtó. Ilyenkor újraindítom csak az eszközt és minden ok. Van aki azt mondta nekem a hálózattal van gond, de a router tökéletesen működik, net van, és más hálózati problémát nem generál ez a dolog, csak az Olimex-et nem érem el adott esetben.
A winyó vadonat új, amire letöltök. A filmeknek nincs baja, mert megnéztem direktbe áthúzva a laptopra...
Az gondolom, ez valami hardveres gond lehet. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Steam topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AMD Ryzen 5600X / ASUS TUF RTX 3060 OC 12GB / 16GB DDR4 RAM / 500 GB NVME SSD
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann