- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
springfield0
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez egy málna topik, de hátha tudtok segíteni vagy támpontot adni mi lehet a gond.
Nekem egy Olimex gépem van, ami lényegében ugyan az mint a málna... A probléma a következő:
Nem olyan régen lett ez a rendszer berakva hozzám, de eddig tökéletesen működött. Én főként torrentezésre a filmek hálózaton keresztüli elérésére használom. Okos TV, latop, műholdvevő, szinte minden eszközzel elérem.
A probléma az, hogy elkezdte azt csinálni film nézés közben, (mindegy hogy TV média lejátszóját használom, vagy a laptopon nézem) hogy akad a film, szétesik a kép, hang megy tovább kép nincs, vagy éppen fogja magát és kilép, mintha elvágták volna a filmet. Ez egyre gyakoribb. Van olyan, hogy utána mintha a hálózatról is leesne, mert sem a transmission, sem pedig a totalcommanderrel nincs meghajtó. Ilyenkor újraindítom csak az eszközt és minden ok. Van aki azt mondta nekem a hálózattal van gond, de a router tökéletesen működik, net van, és más hálózati problémát nem generál ez a dolog, csak az Olimex-et nem érem el adott esetben.
A winyó vadonat új, amire letöltök. A filmeknek nincs baja, mert megnéztem direktbe áthúzva a laptopra...
Az gondolom, ez valami hardveres gond lehet. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest