- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Fali konzol lapos tévékhez
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
válasz
toth_janika #29306 üzenetére
5-10 éve még nem volt igazán stabil az NTFS írás linux alól, lehet ez ma már nincs, de én nem tesztelnék fontos adatokat így
Akkor már olyan nas legyen, ami raid1, raid5-öt tud, az egy jóval biztonságosabb dolog. (és emellé is külön backup kellene
)
Nekem várakozáson felül teljesít a PI3, tényleg a két korlát ami - egyelőre nekem nem - zavaró, a 10Mbyte/sec másolás/letöltés, és a max FullHD tartalom lejátszása kodival.
Nekem egyelőre túlélt 1 év alatt 4 áramszünetet is a PI3, az oprendszere, az adatok, minden, pedig fut rajta influxdb adatbázis is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest