- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon jó hogy ezt megosztottad velünk, a cikkre kíváncsi leszek.
Flash témában, számomra maga a flash egy totális zsákutca (játékokra még csakcsak). Gyakorlatilag nem láttam még böngészőt ahol stabilan futott volna, csak a szívás van vele. Szóval számomra a flash nem létezik és kívánom hogy haljon ki minél előbb. A melós gépemen élvezhetetlen a netezés ha nincs adblock és flashblock, az otthoni nagy gépen meg ugyan minden megy teljesen gyorsan de plusz wattok árán.
Youtube egy része már átállt html5-re, ez úgy tudom rpi-nek jobban fekszik.
Netezésre akarom használni, így mindent meg fogok tenni hogy csak az jelenjen meg aminek valóban meg kell jelennie. Csak egy kicsivel várok el többet tőle mint egy okostelefontól. (ha jól tudom a ZTE Blade-ben is ilyen proci van, mégis nagyon jól elvagyok vele) Youtube szerintem más módon is megoldható, nem csak böngészőn belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Arena Breakout: Infinite
- Energiaital topic
- Fujifilm X
- World of Tanks - MMO
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Gamer PC eladó! Ryzen 7 5700x3D + RX 9070 XT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Időtálló Asztali gép -50% i5-14400 16/512 730 Magyar CD/DVD
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M + Intel Core I5 13400F + Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann