Új hozzászólás Aktív témák

• azimut

aktív tag

Sziasztok! Lehetne-e szerkeszteni egy alapinformációkat tartalmazó összefoglalót Pi-ügyben, vagy van-e valahol áttekinthető magyar nyelvű leírás létező konfigurációkról? Eddig ezen a fórumon 20-30 oldalt néztem vissza, az engem érdeklő dolgok megszerzéséhez még pár száz oldalt át kéne nézni. Nem, ne rázzatok le "barátod a google" formulával, a főbb kérdésekkel megismerkedtem. A telepítési leírásokat megértettem, LAMP használata miatt Mint Linux használó vagyok, Kodi Androidon, Linuxon, Windows 10-en oda-vissza gyakorlatozva megyeget. Kérdésem inkább hardveres.

Tehát, szívesen rácsüngetnék egy ilyen kütyüt a tv-mre, médialejátszóként, esetleg böngészőként használva. Ha jól szűrtem le, a kellékek: Pi2, esetleg a procihoz hűtőbordák, doboz, HDMI csati, táp, egyelőre nano wifi (hálózati kábel miatt nem szívesen fúrnék falat), mikro sd - minden kütyümben u1-es Samsung 32 gb fut. Kihagytam-e valamit?

Hogyan navigálok minimum eszközhasználattal? Eddig az jött le, hogy tv távirányító, már ha tudja, esetleg mobiltelefon? Vagy van-e még erre valami jól használható kütyü?

Új hozzászólás Aktív témák