- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
levi.hungary
tag
Én is március 4. rendeltem meg. Nekem is tegnap este vonták le az összeget és ma jött az email, hogy szállítják. Kiváncsi vagyok mikorra fog megérkezni... Tényleg kapok ingyen pólót a Farnelltől? Valami távirányító is kéne hozzá vagy vez. nélküli bill. + egér. Meg USB áramforrás. Ezeket honnan érdemes venni (Miskolcon), sajnos elfelejtettem akkor ezeket is megrendelni... Láttam Lidlben pl USB töltőt. Bírják a szükséges kraftot azok?
Új hozzászólás Aktív témák
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AMD Ryzen 7 7800x3d gamer pc eladó! Részletek a leírásban.
- X99/E5-2680 V4/16 GB RAM/240 GB SSD
- Kezdő Gamer PC olcsón! Ingyen szállítással
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest