Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
levi.hungary
tag
Én is március 4. rendeltem meg. Nekem is tegnap este vonták le az összeget és ma jött az email, hogy szállítják. Kiváncsi vagyok mikorra fog megérkezni... Tényleg kapok ingyen pólót a Farnelltől? Valami távirányító is kéne hozzá vagy vez. nélküli bill. + egér. Meg USB áramforrás. Ezeket honnan érdemes venni (Miskolcon), sajnos elfelejtettem akkor ezeket is megrendelni... Láttam Lidlben pl USB töltőt. Bírják a szükséges kraftot azok?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Intel i3-10100F + RX 5500 XT 4GB + kingston hyperx fury 32gb 2x16gb + B460M-DS3H Félkonfig eladó
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Szuper csendes és erős i9 9900 (8 magos) CPU-s asztali PC - Ableton-ra optimalizált
- Dell Precision Tower 3620 tervezőgép
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest