Hirdetés
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddudas
tag
válasz
Gerzsi
üzenetére
Alacsony felbontáson (320*240) is kb 5-10 FPS és pár másodperc (kb 2 s) delay, amihez hozzájön még pár másodperc (kb 2-3 s) a VLC-s stream esetén. A számokat érzésre írtam, nem mértem meg, de remélem valaki megcáfolja, vagy megerősíti.
Én azért nem ajánlom csak, mert rengeteg szívás van vele, és ha ezt átfordítod időbe, akkor ennyit már lehet, hogy megér egy RPi kamera :-) Amúgy nem szeretnélek amúgy lebeszélni róla, egy próbát mindenképp megér, és nagyon izgalmas téma, sokat lehet belőle tanulni, és ha tényleg nem jó, akkor sincs tragédia, majd megpróbálsz mást :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Robot fűnyírók
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung kuponkunyeráló
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann