- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Beárazást szeretnék kérni
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddudas
tag
válasz
Gerzsi
üzenetére
Alacsony felbontáson (320*240) is kb 5-10 FPS és pár másodperc (kb 2 s) delay, amihez hozzájön még pár másodperc (kb 2-3 s) a VLC-s stream esetén. A számokat érzésre írtam, nem mértem meg, de remélem valaki megcáfolja, vagy megerősíti.
Én azért nem ajánlom csak, mert rengeteg szívás van vele, és ha ezt átfordítod időbe, akkor ennyit már lehet, hogy megér egy RPi kamera :-) Amúgy nem szeretnélek amúgy lebeszélni róla, egy próbát mindenképp megér, és nagyon izgalmas téma, sokat lehet belőle tanulni, és ha tényleg nem jó, akkor sincs tragédia, majd megpróbálsz mást :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock AB350M Pro4 PC, Ryzen5-1400 proci, 512 GB MVMe SSD, 4 GB VGA
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Eladó! Mac mini M2 & Magic Keyboard
- Eladó gamer PC RTX 3080 / i5-11500 / 32GB RAM/CSERE OK
- Asztali PC , Ultra 225F , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann