Hirdetés
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Ugyebár nemrég kezdtem a játékot, 13-as vagyok jelenleg.
Nincs valaki aki játszana velem?Egyenlőre délelött és néha éjszaka vagyok fent.
Sokszor kezdek roam-ba, védekező ként, menni is szokott. Persze megkapom az enemytől hogy így noob megy úgy..ez most tényleg noobság lenne?
Támadóként is, sokszor a csapattal ellentétes irányból támadok. Nem egyszer sikerült már így 3 ember is leterítenem.
Bandit/Jager-en kívül van olyan alap operátor ami még jó roam-ra/hátba támadásra? -
demmer123
őstag
Én próbáltam lowon és ultran is.Szerintem sokkal jobb ultran játszani pár effect kikapcsolásával sokszor előnybe leszel aki lowon játszik.Főleg ha az árnyék a legmagasabb beállításon van nagyon sokszor előnyt jelent.Azt próbáld te is feltenni amennyire csak tudod illetve a LOD beállítást is.
Én jelenleg ilyen beállításokkal játszom.Ultra HD textura pack is fel van téve.
-
Beni97
őstag
Amúgy a felbontás vagy a grafika itt valami előnyt ad? Mediumon játszok, az él simítás gyengécske egy 19 colos monitoron, és hát lehet jobban látnék meg dolgokat ha magasabb graf. beállításon játszanék?
Mondjuk egy gtx650-től már ez sok. -
Dazsar
aktív tag
Ez a játék nagyon "idő igényes" pálya ismeret szerint, ha nem ismered hamar megvan a baj.
Frost : Érdemes megvenni, mert a maga módján erős, és lehet vele fogni egy két jó dolgot, mostanság a trepdoor alá szokták rakni, ott lehet egy kettő legyen fogni aki nem vágja.
Dron: Érdemes megmenteni hogy kettő legyen, sokat segít, én már annyira nem spotolok inkább keresek egy olyan tárgyat ami jellegzetes és úgy nagyjából betudjàk mérni. Ha egyedül vagy akkor saját magadnak használd, főleg casualba, Rankeden meg mindig! És szerintem csak csapatban.
Ha halsz kamera egyből, illetve előtte várd meg hogy lásd honnan ölt meg (lesznek meglepik)
Nagyon kevesen kameráznak halàl után -
Zedz
addikt
Nem baj ha még nem megy annyira, párszor már írtam, hogy nekem pl. 60-70 óra után jöttek az első jobbnak mondható sikerek. Drónolni mindenképp érdemes, casualban annyira nem divat, rankeden egyenesen kötelező, mert itt ha rusholsz akkor maximum a netcode ment meg, mert a tapasztaltak azonnal leszednek. Ezért érdemes a PH! csapattal játszani, és nem muszáj a pre5. Ott nem kell spotolni, hanem szóban el tudod mondani mit látsz a drónnal. A drón is megmarad, a team is infót kap, win-win.
> Mennyire érdemes itt egy operátorral jobban foglalkozni? Szóval hogy legyen pl egy ash-mute az az operátor akivel a legjobban megy?
Ahogy érzed, bár én mindig azt javaslom, hogy pálya, játékmód, és csapat függő legyen a setup. Ez casuban annyira nem érvényes, de rankeden hatványozottan, mert ott Ti mondjátok meg védőként hol legyen az objective, illetve támadóként, hogy hol akartok kezdeni.
És mint támadó, azért lehet sejteni hová viszik az objectivet. Pl. vannak közkedvelt helyek, mondjuk Chaleten a garázs, ahová tuti visznek Banditet és Mute-ot, akkor támadóként illik vinni Tatchert, Thermitet - Hibanát, mindent ami ezeken átmegy. És itt már pl. egy Ash lehet nem ér annyit, mert a csapat nem tud bemenni az objectivehez.
Persze vannak általánosságban jó operátorok, mint mondjuk a Rook a Sledge és ezek, de ha a csapat úgy kívánja akkor helyezd a közös döntést az egyéni preferencia fölé. Max jelzed, hogy azzal annyira nem vagy jó, és akkor elviszi az aki meg igen.
-
samphone
tag
Akik teamkilleznek casualban/rankedban, érdemes őket reportolni vagy nem? Értem ezalatt, hogy report során őket is büntetik, vagy csak a csalókat?
Továbbá érdemes kiváltani Frostot? Ha igen, miért? Van még valaki, aki belemegy a csapdájába?
-
Beni97
őstag
Na így 15 óra után leírom hogy vagyok a játékkal. Néha vannak bugok, pl mikor nézek valakit mert meghaltam vagy kill cam-ba nincs fegyver a kezében. Vagyis van de átlátszó. Azt írja, hogy weu, ez gondolom nyugat európára utal. Nincs is ezzel baj, mert ott mellette zárójelben 36ms pinget ír, ha az egyáltalán az. Játékban vinszont csoda ha lemegy 80 alá. Átlag 100ms azért megvan. Ez nem tudom hogy zavar-e mert valahogy nem érzem hogy ha mozgok akkor az emberkém később mozogna. Lol-ba, cs-be ez egyből látszott. Több mint a fél alap operátor gárda megvan, már csak 1500 vagy már csak 2000-be kerülnek ott a csoportokba. Csak néha nem tudom hogy a fegyverre rakjak kiegészítőket vagy még majd később. Mert minden fegyvert ki akarok fullozni, viszont még nagyon kevésen van valami.
Úgy gondolom, ha ez élesbe menne akkor én inkább egy szellemi tagja lennék a csapatnak és akkor is a rossz oldalon. Támadóknál, nem tudom. Nagyon sokszor kilövik a drónomat vagy beakad a mute-nak a szarjába. Ha viszont túl éli akkor érdemes lenne vele tovább mozogni és folyamat spotolni míg ki nem hal a kis drónocska? Mert én ezt szoktam.
Védőknél mikor már teli raktam a szobákat és csapdákat elhelyeztem, leülök és kamerázok ha tudok. Halálom után meg főleg, ha nincsenek kilőve. Itt észrevettem hogy miért szar egyedül. Mert muszáj spotolni amit észrevesznek és kilövik a kamerát. De ez van nem szeretek ismerősökön kívül mással csevegni.A lövési képességeim szerintem elég mélyen van. Ha mehetne 0 alá a kda akkor már ott lenne valahol -1000000 körül. A reakció hogy merről lőnek és már rántom felé ha nem halok meg vagy fekszek le kapásból ez megvan. Viszont lőni olyan szinten nem tudok hogy nem igaz. Vagy csak alapból a taktikámmal van baj. Most pl van ez a heti küldi hogy pisztollyal és puskával öljek 7 embert(külön külön persze). 2-3 napja(2-3 órát játszok max/nap) csinálom és nem lesz meg egyik se mert nem tudok lőni. Vagy ha nem is a lővessel a stratégiámmal van a baj. Nem tudom mikor merre hogyan mozogjak, hol lehetnek. Szóval vagy a lővéssel van a baj, vagy az agyammal vagy mind a kettővel.
Mennyire érdemes itt egy operátorral jobban foglalkozni? Szóval hogy legyen pl egy ash-mute az az operátor akivel a legjobban megy?
-
pRoject22
őstag
Én 5 hónapja játszom, eddig 440 órát tettem bele de az Operation Health óta látványosan rosszabb lett a játék, annyi hiba van benne ,hogy ez még bizony egy béta állapotban lévő korai hozzáférésű játék szintjén áll.
2 év után azzal promóznak ,hogy na gyerekek majd most lesz nektek 1.0 a játék és milyen jó lesz nektek, a season pass-os emberek meg pofátlanabbul belettek húzva mint ahogy az Activision szokta csinálni.
Reményeim szerint már csak pár hónapot kell vele kibírnom és lesz mire lecserélnem :/
-
Dazsar
aktív tag
Szerintem nem érdemes
ha tetszik bőven fogsz annyit játszani vele hogy bőven ki farmolod az összes OP-t
-
fletoka
tag
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem,hogy én nagybarom a starter editiont vettem meg,a standard editiont megveszem rá lehet aktiválni?Megöszülök mire egy operátort megnyitok
-
Zedz
addikt
válasz
L_YKing #4472 üzenetére
Nagy remenyekkel probaltam visszaterni, de kb. minden meccs soran van ami kriminalisan mukodik. Twitteren megy a jopofizas, de valos erteket nem sikerult kesziteni. Pedig ha jol tudom az elejen is szar volt, nem is jatszottak vele, aztan kesobb csak megszavaztak a bizalmat a jatekosaik, erre ezt kapjuk. Jar a taps.
Amit meg eszrevettem, hogy PCn anno nem volt divat a lezer, de most meg majdnem mindenki azzal tolja. Valtoztattak valamin ami miatt scope nelkul lonek az emberek? Ugye anno meg azt irtatok, hogy konzolon azert van ez mert tobbszor van "kozelharc" es abban segit, de eddig ez PCn nem volt jellemzo.
-
Zedz
addikt
Kicsit más: ez az operation health egyre ideegsítőbb és egyre szarabb. Van infó arról, hogy ez csak átmeneti állapot, vagy most ölbetett kézzel élvezik ezt a nagy semmit amit leraktak?
-
Rony949
őstag
Battlefield-nél pl. nagyon számít hogy SSD-n van-e.
Videó
-
-
RaGi91
senior tag
2015/10/28-án vettem az SSD-met. Van rajta több játék is, van kb 30GB szabad hely rajta. Ahol számít a töltösebesség mindig erre teszem. Teljesítmény 100%, kondíció 98%, írott adatmennyiség 12TB. Garancia rá 5 év vagy 75TB írás. Én nem aggódnék. Ha nem torrentezel rá, hanem csak programok/játékok vannak rajta nem lesz gond. Erre való.
Mi a bánatnak SSD, ha nem használod?
-
k-adi
nagyúr
Hát... pedig pont hogy arra kell rakni. A kis lapozófájl méretek miatt az SSD töltési sebessége mérvadó. Ez tény, nem én találtam ki. Ezért is rakod (jobb esetben) a rendszert is arra. (pl. win OS)
Pontosan nem ismerem milyen HDD-k vannak, de lefogadom, hogy a legjobb se olyan gyors mint egy minőségi ssd.
-
Rony949
őstag
Szerintem a Siege-et pont hogy mindegy hova telepíted, mert a meccsen úgy is lesz olyan aki nem SSD-re telepítette a játékot és várni kell rá.
Nálatok meg valami HDD probléma lehetett, mert nekem is azon van és viszonylag hamar betöltök. 1x-2x fordult elő hogy rám kellett várni, de akkor látszódott a gépemen hogy nagyon dolgozik valamin, úgyhogy fura volt. Többnyire hamar betöltök.
-
-
5150head
senior tag
Sziasztok.
Az hogy HDD-re telepítettem a játékot nem pedig SSD-re okozhat olyan problémát, hogy nem akar betölteni a meccs elején a game? Vas megvan hozzá, már csak erre tudok gondolni. Mindenki ready nálam meg pörög...Emiatt nem sikerült még multit menni.
-
Sareth
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #4449 üzenetére
.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Teljesen kezdőként is érdemes megvenni a játékot? Értem ezalatt, hogy itt a ph-n van türelmes játékos közösség? Illetve, hogy nagyon sok panaszt olvasok a technikai háttér alacsony színvonaláról. Ezek mennyire vágják tönkre az élményt? Alapvetően nem szeretnék sok fájdalmat, (a játékon belülin kívül persze) de a coop, illetve "érettebb" játékmechanika egy normális társasággal érdekelne.
-
Beni97
őstag
Na lejött, és most csinálom ezeket a situation-t. De nem úgy volt hogy kapok, valami operátort vagy valamit amiből tudok venne párat? Mondjuk még nem végeztem ezzekel a tutorial küldikkel de már van 4,5k-m.
-
Zedz
addikt
Nem baj srácok, Overwatchban egy vállon lövés is fejesnek számít. Van még hová romlani.
-
L_YKing
addikt
válasz
atainprison #4437 üzenetére
Dust lineban volt a legjobb a game. Azota egy rakat kaki... Csak sajnos nincs mas egyelore.
-
Zedz
addikt
válasz
atainprison #4437 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogyha egyszer sikerült kvázi jól megcsinálniuk, mert ahogy írtad tényleg volt amikor jó volt, akkor miért kell megint hozzányúlni és szétkúrni az egészet, majd twitteren mutogatni a világnak, hogy nekik mekkora a epéniszük mert mennyien Rénbóznak és mekkora jó lett az Operation Health. Fentebb linkelt egy kolléga egy fasza összefoglaló videót a bugokról, elküldtem nekik, hogy "pls comment", de azóta se jött válasz. Képzelem miért...
-
atainprison
senior tag
Abban a szezonban volt a legjobb a hitreg és egyebek mikor Hibana és Echo volt az új operátor (talán szezon 3
). Az előtt és azóta egy rakás fos. Nagyon szeretem ezt a játékot, mert rohadt jó a koncepció, amit kitaláltak, de a technikai része kritikán aluli, tejesen elrontja a játékélményt (ez valami Ubi találmány lehet, mert a For Honorral is ez a helyzet).
-
Zedz
addikt
(#4434) L_YKing: Kb. 1 éve kezdtem el játszani, de akkor még annyira noob voltam, hogy ezek annyira nem jöttek le, majd amikor egy patchben csak megemlítés szintjén írták, hogy amúgy a netcode kicsit változott, akkor tényleg jobb volt a helyzet. Sőt még a spanyol OP-oknál se volt ilyen rossz, de ez valami kriminális. Tegnap nem egyszer fogtam a fejem, hogy az ő fejesét miért regisztrálta a játék, amikor az övét én már pötyögtetem másodpercek óta. Érthetetlen.
[ Módosította: Sareth ]
-
Beni97
őstag
Ha jobban éli az elején az ember és nem összevissza vesz akkor lol-ba se kell 2 hét a legolcsóbb champekhez
(#4432) Imilenni: hát nem igen szoktam nagyon játszani másokkal, csakis közeli ismerősökkel. Ez sajnos lol-ban és cs-ben kialakult tapasztalat miatt van így.
De amúgy BuktaSzaft a nevem uplayen, hátha meggondolom magam. -
Zedz
addikt
Srácok ez az Operation Health rendesen szarabb mint amilyen eddig volt.. a hitreg, a netcode.. mit csinálnak ezek?
-
Beni97
őstag
Na sikerült. Nem a starter editiont töltöm már hanem a simát. Remélem hamar hozzászokok a sok moba után.
remélem reggelre lent van és nem áll naki 0-vál szedni a sale miatt. Mondjuk most belefog szólni az online sorozat nézés és nem tudok közbe tölteni
-
-
Zedz
addikt
válasz
gyuribácsi88 #4427 üzenetére
Ez elég érdekes, nekem 1.1.
-
-
Zedz
addikt
válasz
gyuribácsi88 #4424 üzenetére
Silver 2-be?
Átlagban milyen a ranked KD ratiod?
-
-
Karesz0995
tag
Valaki(k)hez most be tudok csatlakozni játszani ?
Egyedül elég unalmas..
-
Zedz
addikt
8 - 2 besorolóra Gold I-re rak. Nice.
-
Beni97
őstag
válasz
Karesz0995 #4418 üzenetére
Este még eldől. Reggel már tuti játszani fogok.
Hát szerintem noobként fogok. Régen volt már az a nyílt béta.
Kb a csgo-hoz tudnám mondani hogy ott volt 400 órám, és azért fejlődtem rántás meg reflex téren egy kicsit, de azért arra még emlékszem hogy ez sokkal de sokkal másabb játék. Még hát több mint 1 hónapja nem lövöldöztem -
Zedz
addikt
TL;DR
Az alap operátorokat nem nehéz kifarmolni, nem sok idő. Előbb lesz meg minden alap operátor, minthogy megtanulod a játékot. (nekem kb 60 óra kellett a mapokhoz, onnantól jött a fejlődés)
A DLC-s operátorokat nem 1-2 nap farmolni, azokkal sokáig elleszel ha nem veszed meg az SP-t, de mint írtam, az alapokkal is 100%-osan tudsz érvényesülni.
(#4413) k-adi: Na igen, nagy mobilitás, jó fegyverek, elég OP.
Főleg a szar netkóddal.
-
Beni97
őstag
Lehet megvárom mutert és kérek tőle kölcsön
Az baj hogy így írás alapján mégse jön át annyira hogy mennyire nehéz kifarmolni az operátorokat, mint gondoltam.
Nem tudom ki mennyire vágja a lol-t. Ott egy győztes meccs 80-100 között dob átlagba +150 napi win (ha rankedet mész, mert persze van más mod és ott még annyit se dob). itt 450-6300 között vannak a karakterek és kb 130 karakter van benne. 2 éve játszom vele és még mindig nincs meg mindenki, pedig már lehet ládából is nyitni és összerakni 3-at és a 2 legdrágább árkategóriába vannak már csak hátra kb 10 karakter.
Így ez alapján nem tűnik nehéznek a kifarmolása a dolgoknak. De aztán lehet hogy elkezdem és szenvedni fogok itt is.Köszönöm a válaszokat és a segítségeket
-
Zedz
addikt
A többiek válaszát kiegészítve - mint ahogy azt sejthetted azokból - vannak napi és heti küldik, amik képesek megdobni a farmolást. Nem nagyon, de ha szorgos az ember akkor összejöhet. Amúgy amíg nem volt SP-m, addig farmoltam az 50k renowot, és am simán összejött. Meg amúgy szigorúan saját véleményem szerint az alap operátorok még mindig a legjobbak. Félreértés ne essék, a DLC-sekből is van must have, de ugyanúgy tudsz érvényesülni egy 500 renowos operátorral, mint egy 25 ezressel. Először azok legyenek meg mind, felfegyverezve (a fegyverekre aggatott kiegészítők is renowba kerülnek, de elenyészű az áruk).
Ha az összes alap megvan, utána nézelődj a drágább fajtából. Hibanát ajánlom kezdésnek, esetleg Buck vagy Capitao. Caveira is vonzó lehet, de sztem nehéz vele játszani, jó mapismeret szükséges hozzá, akárcsak a Valkyriehöz.
-
Zedz
addikt
Starterben is meg tudsz venni mindent, csak ahogy írták a kollégák, 12 500 pontba kerülnek fixen.
Ez úgy néz ki a simában, hogy minden nemzetben van 2 támadó 2 védő operátor (A DLC-s nemzeteknél 1 támadó, 1 védó, de őket most ne vegyük számításba, ők ha jól tudom 25k pontba kerülnek fixen).
Az első operátor 500 pontba kerül minden nemzetnél, a második 1000, 3. 1500 majd a 4. 2000.
Egy példa: megveszed az egyik német operátort, az 500 pontba kerül. Veszel egy oroszt, az is 500. De mondjuk megtetszik egy másik német, az már 1000. Veszel egy franciát, megint 500... stb.Fun fact: írtam, hogy DLC-s operátorok. Negyed évente jön DLC a játékhoz, de teljesen ingyenes. 2 új operátort és 1 új mapot szokott tartalmazni. Van season pass, ami azt jelenti, hogy a DLC-s 2 operátort ingyen megkapod, különben ugye 50k-ba kerülnének, illetve 1 héttel előbb férsz hozzájuk mint azok akik nem vették meg az azévi SP-t. Magyarán szólva ha türelmes vagy akkor simán ki tudod farmolni az 50k-t, főleg egy PH!-hoz hasonló jó csapattal.
-
Beni97
őstag
válasz
Imilenni #4403 üzenetére
Az árral nem lenne gond ha júli 8-ig lenne summer sale fizu miatt. Csak hónap vége, pénteken érettségi aztán buli másnap meg szülinap. Szarul jöttek az időpontok és most ez van. Igaz csak 14 eu kéne a normálishoz mert steamen van 9.99
Ez a több operátor ez hogy ? Vannak olyanok amiket a starter-ben nem lehet megvenni de minden más edition-ben igen vagy amiket alapból kapok operátorok száma kevesebb?
És ilyen hogy kevesebb xp-t kapok, meg pénzt ilyenek is vannak? -
-
Beni97
őstag
Sziasztok. Utoljára nyilt bétánál játszottam a játékkal és azóta max egy-két streamet láttam belőle.
Tudom hogy most summer sale van és le van árazva a játék, de úgy kb mennyi különbség van a starter és a sima között? Gondolom van azért pár.
Az a baj fizu messze van és még az úgy beleférne ha nem annyira kaki a 15 eu változata a játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest