- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ssgk
aktív tag
válasz
aerosmith #9555 üzenetére
Van ph csapat ? :D
Ha ma valaki ráér 8 körül mehetünk pár rankedet.
2win kell a plat hoz, múlthéten mentem pár solot xD
Egyre gyengébb a rankbeli színvonal. Silver 1 ből (oda dobott) mentem gold 1 be de nem nagyon vettem észre különbséget ... Néha néha van egy kettő tag akik hozzák a köröket és ennyi. Azért pár season al ezelött gold1 be már élvezhető volt a játék.
Egy kört mentem vegyes team el (es ennyi volt az össz team gamem seasonba xD)
Enemy átlag plat2-1 volt és kb mint a volt plat3-gold1.
Bár season vége van már ez is lehet.Aki akar vegyen fel
Uplay: N0rBi_ -
ssgk
aktív tag
válasz
aerosmith #8939 üzenetére
"A főképernyőn a csaj elővesz egy sima villáskulcsot a ládából és úgy tekergeti mintha ilyen állítható szélességű villáskulcs lenne."
ezen meghaltam, Csak a csaj' jelzőt egy állatra cserélném le.
(#8943) Kvg
A season pass március 4 elött érte meg annak aki a lava skin miatt ki adna annyit (meg persze az op k ingyen vannak renown mehet skinre stb...) de mos skin nélkül én nem venném meg, ha meg van is renown az opk ra kizárt. (Ha mégis meg akarod venni én várnék egy event re vagy hasonlóra mert akkor álltalában adnak valamit még pl outbreak packok legutóbb)(#8946) Swinegod:
A playback mindig is trash volt és gyanítom hogy az is marad xDNa és végül az én tapasztalataim a seasonról:
Az új opk elég jók lettek, nem is túl erősek de nem is használhatatlanok, esetleg gridlock kinézetén lehetne javítani mert noscop al se lehet mellélőni xDD
Negatívum: Nem tudom miért de egyre jobban el lesz cseszve a leanez már már röhej.
Pozitívumok: Az outback map elég jó lett bár túl sok a spawnpeek lehetősége, picit védőorientált roamerek paradicsoma (bár gyanítom direkt gridlock miatt...)Hétvégén menem pár rankedet, ilyen szinten eszetlen elhamarkodott randomokkal még nem játszottam, meg is lett az eredménye silver 2 be dobott
onnan szerencsére már nem unranked dia-copper mixeket kaptam hanem egységesen ügyetleneket gold 1 ig egy löketből sikerült elmenni.
-
Frod
addikt
válasz
aerosmith #7244 üzenetére
"Blocking off any entrance to the bomb with castle."
Ebben segítene valaki? Itt arra érti, hogy a két site közé ne rakj falat? Mert az rendben van.
De ha arra utal, hogy bombás pályán ne zárjak le a szobába a több bejárat közül egyet-kettőt, akkor nem tudom mi értelme van Castle-nek...ui.: az elephant skint, meg jó, hogy mondtátok, hogy universal, mert a trophy miatt akkor meg is veszem gyorsan, rápakolom pár fegyverre, majd veszem is le
-
travix
aktív tag
válasz
aerosmith #7168 üzenetére
Hát nem rossz a kapkan, de általában ha egy trapbe belemennek utána már senki többet bele nem megy a többibe meg nem minden pályára jó csak ahol sok az ajtó
Glaz az nekem nem adja mostanában, volt hogy messziről kilőtt egy spawn peeker scope nélkül úgy hogy számítottam ráMegnéztem áprilisi statisztikát és hát ott is hátul vannak az oroszok a pick rate szerint, hát majd kiderül. Én fuzenak 2 módot állítanék be , hogy pl 2. távolabbra dobálja a gránátokat vagy pl. ablakra halkabban tegye rá, mert most olyan hangos még a szoba másik végéből is hallani és a legjobb esetben csak szétlövik a kütyüt és nem a fejedet lövik le. Kapkan meg lehetne 80 sebzéses pl. 3db kütyü 5 helyett.
-
CJ4567
nagyúr
-
Noob
újonc
válasz
aerosmith #5346 üzenetére
LOL
90%, hogy aki leszed Ela-val, az leszed szinte bármelyik másik karakterrel is...
Legalábbis 1.0 ranked k/d körül/fölött. Vicc Ela miatt rinyálni, mert bármelyik támadó hipp hopp eliminálja, ha van esze és tud játszaniAnnál is inkább vicces, hogy bugok/glichek miatt meg nem megy a sírás.
Én speciel 1700ora felett vagyok és sajnos eljutottak addig, hogy nem vagyok képes tovább bírni/tűrni/tolaralni ezeket a balfasz fejlesztőket :/
Lehet kiegtem, lehet csak elegem van, de egy biztos...mégpedig, hogy fizettem 21.000forintot a játékért és 2x10.000forintot a season passokert...mit kaptam cserébe?
Idegbetegseget, hazudozást, lehúzást és folyamatos szarakodast a kiadói/fejlesztői oldalról.Nagyon bíztam az Operation Health-ben...tiszteltem azt, hogy kiálltak és elismerték a hibákat.
BÍZTAM BENNE, hogy hihetek nekik/bennük és végre problémamentesen tudok szórakozni egy olyan játékkal amiért Ennyi fizettem! Nem érdekelt az sem, hogy lehúztak palyakkal...Erre mi van most?
Hogy pc-n mi azt nem tudom, de egy kis konzolos áttekintés:- Bugos/gliches Bank/Plane /kilohetetlen helyekre bugolnak be a védők és ralatnak mindenre /
- Castle glitch ami több mint felháborító / aki nem tudná - baszakszol a Castle-vel amitől elkezd ISZANYAT LAGGOLNI A JÁTÉK!!! A védők szinte kilohetetlenek és a támadóknak kb. 5fps-sel fut a játék /
- Montagne glich / lelohetetlen Montagne...védő oldalon a bezárt pajzs nyitottkent működik /
- 3-4-500as pingekkel gond nélkül rohangáló enemyNa ezek az igazi problémák és nem Ela...csak azért nem folytatom a problémák taglalását, mert ez már igy is kisregény...
Ui: Minden fillért visszakernek, ha lehetne...
Kapd be R6, dögölj meg Ubisoft -
-
k-adi
nagyúr
válasz
aerosmith #3692 üzenetére
Én akárhányszor játszom magyarokkal csak rossz élményem van. Biztos csak én vagyok szerencsétlen (bár 1 évnyi gameplay alatt kétlem hogy Ennyire az lennék.. na mindegy) de mindig kispöcsökkel kerülök össze, ordítanak, nyafognak a mic-be, a chatbe meg megy a magyaros káromkodás (mert az angol tudásuk 4 szóban kimerül), stb.... borzasztó. Bár a nevemben ott a "HUN" jelzés, de legtöbbször inkább már szégyenlem magam.
(persze az itteni Ph! klán király!
)
-
holozis_HUN
addikt
válasz
aerosmith #2332 üzenetére
De nemhogy a Season Passért csak 1 hétig ingyenesek? Én ilyet olvastam... Vagy csak akkor 1 hétig ingyenesek, ha 2016 nov. 30. után vettem meg és aktiváltam? Mert ha tényleg csak 1 hétig ingyenesek, akkor nem éri meg...
Meg haverom mondott valami olyat, hogy jön új DLC, és a régi operátorok (régi új, azaz NAvy és brazil) eltűnnek. Ebből mi igaz?
Nekem összes alap operátor megvan + amiket használok operátorok azoknak fegyverek felszerelve, illetve nemrég vettem meg Blackbeardöt. Egész bejön
Bár nem nagyon akar jönni pénz, hogy szedtek össze napi 4000-5000 renown-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Háztartási gépek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Metal topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- További aktív témák...
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest