- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
dandy91
tag
Üdv Mindenkinek!
Csapatot keresek a játék a kezdetektől megvan. PC a platform. Nem vagyok non stop online de elég gyakran játszom. Rangom: plat3 általában mert csak rankedezem. Örülnék egy PH-s 18+ csapatnak én is szintén. -
dandy91
tag
válasz
L_YKing #1786 üzenetére
Persze hogy a 'Pro'k nem hasznaljak mivel ahogy nezem senki sem roamol annyira vedekezokent hogy kockaztassa azt a kis idot is amig kihallgat foleg ESL-en ahol 3 perc van mindenre.
En szemely szerint meghagytam volna a rankedet 5 percre es kulon csinaltam volna esl mod-ot. Bar az lehet megbonyolitotta volna az igy is neha szarakodo matchmakinget. A sok uj jatekosnak szerintem igy eleg kemeny lesz a 3 perc rankedban. A casual-t meg sokan elbohockodjak... -
dandy91
tag
válasz
Karesz0995 #1755 üzenetére
Lattuk
-
dandy91
tag
igen nyilvan a betaban kell sok problemat megoldani csak sajnos ez a baj a mai vilaggal hogy szalad es ha valaminek van hatarideje hogy ennek igenis dec 15-ig kesz kell lenni akkor akamilyen beta fazisban van ki is fogjak dobni sajnos... mint az osszes mai jatekot es ugye a hype meg befogja vonzani a nepet csak ugye nem mindegy mennyit lasd titanfall
-
dandy91
tag
Udv
Osszatok a sok hulyeseget! Honapok ota nem jatszanak itt egyesek aztan leirjak hogy mi a velemenyuk 1-2 kor utan. A rinya az megy folyton hogy ez eros az eros olyan hogy tokeletes egyensuly nincs ! Ezt egy modern jateknal se lattam hogy jol belottek volna minden kasztot elsore vagy masodjara. A jatek nagy problemaja a bugok, hitreg mellett az a csalok. Semmi mas baja nincs. Egy nagyon jo koperativ jatek es fikazza a siege forum 70 %-a. A battleeye-el javult a helyzet a csalok ellen es ez szerintem csak jobb lesz. A patch is csak tegnap jott aztan mar mindeki levonja nagy okossagot 3-ora jatek utan. Pulse igy jo ahogy van vegre van ertelme hasznalni... Killcamet javitottak, a hitreg meg lassan megjavul. En jatszottam a bf4-el nagyon sokat az elejen... ember te meg nem lattal szar hitreget de ami ott volt..pfej de toltuk mert ujdonsag volt na meg nincs hasonlo stilusu jatek. Manapsag sokan dicserik hogy mekkorat javult jo kosz kb 3 eves lesz lassan... es jon a bf1 is. A siege 1 eves sincs de ha lesz meg dlc, uj palya esetleg uj mod es javitjak a hibakat meg a hitreget stb akkor lehet meg faszabb jatek is belole. Mondjon valaki hasonlo temaju jatekot ami mostani ? swat? csak vagy 10 eves ugye ??? Bocsi a kikelesert csak vissza olvastam par oldalnyi posztot.
-
dandy91
tag
egyaltalan nem lett szarra nerfelve es engem hs-a ritkan lonek ki vele...tudni kell hasznalni. Annyi nerfet kapott hogy a pajzs mogott nem cserel tarat automatikusan hanem neked kell "R"-rel. Valkyra raterve nagyon hasznos, foleg ha csapatban tolod es jo a kommunikacio. Persze nem random emberekkel akik szetspotoljak az enemyt aki addig keresi a kamerakat mig ki nem lovi.. Olyan helyekre el lehet dugni egyes palyakon hogy soha nem venned eszre normalis akcio kozott hogy figyeld az enemyt meg keresd a kamerat is.
-
dandy91
tag
azt ne feledd ha van 5 db 100 lvl haver es egy squadban vannak nem fogja szetszedni oket a matchmaking hogy atpakoljon hozzad 2 100-ast. Ez van sose lesz tokeletes mert szerintem nincsenek is annyian hogy ezt figyelembe vegye jatek. pl Te vagy 120 de melled csak 50 ,20 30 stb szintu embereket azert dobalhat be mert nincs annyi hozzad hasonlo szintu jatekos online ja es azt ne feledd hogy ugye melled 4 olyan ember kell aki egyedul keres szervert es nem squadba vannak.
-
dandy91
tag
válasz
Karesz0995 #434 üzenetére
pl volt olyan jatek ahol kisebb felbontasban sokkal jobba adta stb en is keresgelek meg
-
dandy91
tag
válasz
Karesz0995 #428 üzenetére
pl mint ami a pinget erintette hogy at kellett nevezni a regiot stb ilyenekre textura allitas stb.
-
dandy91
tag
Udv!
1.Pc-n jatszo embereketet keresek! Alakulo felben lenne egy csapat es aki komolyan veszi a jatekot az jelentkezhet nalam.Ts3 elerhetoseg kotelezo! Szerverunk az van. Irjatok batran privatot a tobbit ott megbeszeljuk.
2. Tud valaki esetleg valami plusz trukkot config file iras vagy hasonlora gondolok ami teljesen legalis?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Asztalos klub
- Autós topik
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest