Hirdetés
- AMD FX
- OLED TV topic
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
Nem, ott is lasabb" ads mint az alap nézet.
Szimplán ez kényelmes. Felette már tál érzékeny alatta meg lassú
[itt részletesen le van írva minden] Minden scope (acog iron, holo etc.) más szorzót használ így nem tudod megoldasni hogy mindig ugyanolyan legyen az érzékenység ( ha csak nem holozol mindenen) -
ssgk
aktív tag
Egyéni hogy kinek mi jó de mégsem...
Szóval ha casual player vagy (magyarul nem versenyekre készülsz streamelésből akarsz megélni meg hasonlók) akkor ami kényelmes, bár ez ugye az amit megszoktál
ha egy pro player" beállításával játszottál volna végig akkor az lenne a kényelmes.
Viszont ha komolyan gondolod akkor jön be hogy egy minőségi egér, és hozzá egy min 40*40 körüli pad. És ekkora padon már bőven játszható az alacsony érzékenység, sőt sokkal pontosabban tudsz is vele lőni HA már megszoktad. Ezért is van nagyjából hasonló beállítása az összes pro nak.
Vigyázz ! Ha valakinél 400dpi 5,5,15 van vagy 800 10,10,20 az nem kétszerese mert ott a multiplier más ! De majdnem ugyanolyan lesz ingame. Bár persze vannak kivételek. -
-
sanyi0627
senior tag
Szia
Nekem előző config i5 6500, gtx 970, 8gb ram.
90-120fps-t tudott fullhd high beallítással 75%renderscalen. Felesleges dolgok ki voltak kapcsolva..
Volt nálam i7 6700 de nem ment a turbo benne ugyhogy 3.4ghz volt a vége. Gtx1070 16gb ram 150-220fps ugyanazon beállítasokkal. -
Photrik ^^
tag
Bekorlátoztam a játék .ini konfigurációs beállításába 80 fps-re, így a játék maximum 80-81 fps-el fut, bármilyen beállításon. A játék processzor terhelése így 75-85%.
Bár az is megér egy misét, hogy a Discord néha 10-15%-ba használja a játék mellett így összesen megint 85-90% a CPU terhelés... -
Lifer092
senior tag
Hitbox most már tökéletes! Kitűnő munkát végzett az Ubisoft! - Most már csak 1 egész tár megy bele az enemybe 0 sebzést kiváltva...
- Természetesen engem 2 pöcögtetéssel lőnek ki úgy mint ha a Magyar Honvédség nyitott volna rám sortüzet. 1-2 Meccsen annyi harcértékem volt mint a Debreceni asszonykórusnak.
Amúgy egy kérdés, mostanában rengeteg még 10-es szintet el sem érő játékossal találkozom Casual-en. A gond nem is ez, hanem az már inkább hogy olyan k/d arányt nyomnak hogy évek óta játszó játékosokat megszégyenítő az eredményük. - Tegnap előtt volt egy player, level 5, 10 kill 1 fekvés, 10/10 fejest lőtt és rusholt a pályán. - Én level 5 -ként anno azt nem tudtam kb. hogy az operátornak a gadgetjét mivel használom, meg mire való nem hogy 3-0 -ra lehozzak a csapatnak egy kört, végig fejre lőve... - Csak kérdem én, ha csal, akkor a B-Eye ennyit ér? Az elmúlt héten szinte folyamatosan ilyenekkel dobott össze, meg volt olyan akinek level 21 -ként volt a neve mellett Ranked 3.0 win/loss meg 1.9 k/d arány.... Hihető.
-
Coccolino_O
őstag
Ha bent marad egy drón lerakón, azon kör mehet el, szóval igen, nagyon fontosak a drónok kilövése. Az kifejezetten az emberek hibája, hogy nem tudnak lőni, illetve, nem várják meg, amíg a drónok arrébb mennek máshová. Sokan arra játszanak, hogy lődd meg a csapattársadat, meg húzzák az idődet prep phase alatt.
-
Rony949
őstag
Pisztolyra is érvényes Finka képessége? Mert szerintem felesleges lenne a pisztoly visszarúgását csökkenteni, annak alapból alacsony.
szerk.: Gameplay az Outbrake-ből
-
Rony949
őstag
Nem lett rosszabb. Az már elég ide.
Viszont a hangokkal, hanghatásokkal még mindig nem vagyok kibékülve. Még mindig tartom magam ahhoz, hogy a bétában jobban működtek a hangok. Egyre többször fordul elő hogy hallom valakinek a lépteit, de a végén kiderül hogy az ellenkező irányban volt. (stereo fejhallgatóm van, HyperX Cloud, de lehet váltani kéne 5.1-re vagy 7.1-re)
-
cellukx
tag
Ezzel kapcsolatosan még én sem találtam konkrét állítást. Azt, hogy pontosan mit használt, még senki sem tudja biztosra. De tény, hogy nem volt tiszta Shaiiko (beGenius) játéka. Videók és spekulációk vannak. Azon kívül, hogy használt valamit, még kiderült, hogy VPN-nel manipulálta a ping-jét is.
-
k-adi
nagyúr
K/D ratio? kit érdekel egy csapat alapú obj. játékban? ez nem cod, és nem is TDM mód.
Mindenkit lelősz, kivéve 1 támadót nem.. és ő pedig elviszi a túszt, elfoglalja a zöld dobozt vagy defuse-ol akkor igen, kérlek szépek kurvára vesztettél.
Hihetetlen számomra, hogy még a mai napig ezt le kell írni egy r6 topikban.
-
-
Zedz
addikt
Pár hónapos statok itt.
Nem hiszem, hogy sokban (ha egyáltalán) változott volna. -
Rony949
őstag
Nem akarom elkiabálni (lehet hogy csak beképzelem), de mintha tényleg javult volna a hitbox. Jager-el voltam egyik meccsen és szembekerültem Ash-el. Mondanom se kell hogy korábban Ash jött volna ki ebből jól, de erre most én lőttem le őt és még a 100 HP-m is megmaradt.
Ezen kívül volt még egy-két hasonló szitu. De mondom, lehet csak beképzelem, úgyhogy nem vagyok benne biztos.
A matchmaking SOKKAL jobb lett. Casual-t szinte azonnal talál.
-
tixem
addikt
Acog-ot szeressük
Más: ez a hatalmas charm a ruszki challange-ért
-
xtro
aktív tag
Tény és való hogy vannak esetek amikor a hitbox nem jó
(igaz most nem erről beszéltünk),de nem értem miért kell felhozni ezt a témát heti 7-szer,hajam égnem áll. Etiópiában napi több száz ember hal meg éhen arról meg hallgatunk....tudjuk hogy van és kész nem tehetsz semmit.
Ha majd valami nagy dolog fog történni körülötte akkor érdemes lesz megemlíteni újra. -
-
Mister_X
nagyúr
Nem kaptam, hanem vettem és újra szoknom kell a DualShock kontrollert (Xboxon jobban ment, ott tudtam érdekesebb mutatványokat is)
De azóta a gold már megvan, érdekes ez a "ladder revamp".
Továbbá mentsegemre, hogy először azt hittem, hogy a társam futott be hozzám és próbaszerűen késeltem
-
giornalista
senior tag
kell legyen rank up and down és nincs gond ezzel az ELO-rendszerrel sem. csak ne legyen már minden meccs végén változás a rankben.
plusz jó lenne egy kicsit jobban átlátni, hogy mit is pontoz. egyedül a W/L számít? volt meccs, amikor 0-2-2-vel végeztem, utolsó lettem, de nyertünk, és rank up. máskor pluszos KD, több kill assist, de veszít a csapat és rank down. pedig sokkal jobban játszottam...
-
Zedz
addikt
2-3? Lol? Lehet hasonlóak, de a játékstílusban azért eltérnek. Echo drónja nem arra van, hogy a legszükségesebb helyeket figyelemmel lehessen tartani, és a roamereket odaküldeni intézkedni. Ahogy írták, szituáció függő nagyon a karakter, mondjuk egy defuset vagy hostage mentést meg tud akadályozni, esetleg elkábítasz valakit és ha ott vagy lerusholod, de ennyi. Nem kell ehhez 2-3 drón.
> Eddig legtöbbször úgy halltam meg vele hogy dronoztam és konkrétan hátba tàraztak
Ez bármelyik másik OP-pal előfordulhat. Nem csak a camon kell lógni.
-
gyurkikrisz
őstag
Szerintem egyszerűren túl szituációfüggő. Szépeket lehet vele húzni, de nem túl gyakran van olyan, hogy mind te, mind a drónod túlél 3 percet, és meg is sikerül állítanod a plantet. Amúgy meg a fontosabb csomópontokat amúgyis le tudod fedni 3 valkyire kamerával, ahol még maga az op is erősebb, és tudsz reagálni a feltűnő ellesnfelekre/hatásosan roamolni.
-
Karesz0995
tag
Pálya és bombsite függő, hogy van e rá szükség vagy sem. Lehet csak kamerának használni, vagy utolsó 10-15 mp-nél a plantert meglőni vagy sokkolni a drónnal ( nem tudom mi a kifejezés erre
). Ha lősz mindenkire akit csak látsz akkor tényleg felesleges. Fegyverei elég jók, elsődlegesnek én a sotit preferálom, átjárók, lyukak készítéséhez, a bearing9 meg teljesen jó elsődleges fegyvernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest