Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
Egy kérdésem lenne hátha tudok nekem segiteni.Szeretnék venni raidmax O2 házat de nem tudom mennyira vált be azoknak akik vettek.Jók a hűtési tulajdonságai?Igazából a gondom az hogy ami most van ház az nagyon nem jó hiába a sok házhűtő,zalman,ac freezer
30 fokos szobában az alaplap felmegy mindenféletuning nélkül 45 fokra a proci még jól birja az terhelés nélkül csak 50 körülire megy fel a vga viszont 70 re megy fel zalmannal és a ramok is 70 fokosak a vga-n.Nem egy egy erős vga egy sima msi 6800gt de mégis terhelés nélkül 70re kuszik fel, és ha nem teszek a gép oldalára egy szobai ventit akkor akadnak is a játékok már egy idő után.Érdemes beruházni egy ilyen házra?Igazából most nem a kinézetre mennék hanem arra hogy jól hűtsön.E között a ház között vaciálok meg a raidmax sagitta ház között ami ugyan sokkal jobban néz ki de nem tudom eléri e azt a hűtési teljesitményt amit az O2
Jöhetnek tapasztalatok is ötletek stb.

Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest