Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztalra küldik a Snapdragont
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Léghűtés topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Érdemes biza, főleg hogyha többször szeded szét a gépedet. mint mások.....én ha vennék most gépházat tuti azt vennék.
Jah és nem kevés a 8 cm-es venti hátra, mivel az ugy is csak kifelé kavarja a levegőt (+ az újabb tápokon van 12 cm-es venti ami szintén huzza el a proci elől a meleget), de ezen kívül van 2 venti ami meg befele forgatja. természetesen ezeket megfordítva ellentétesen végzik a dolgukat
. a jó szellőzesen kivül az a nagyon nagy előnye h könnyen hozzá lehet férni az alaplaphoz. Plussz szerintem nagyon "elegáns" és a plexi is az oldalán fokozza a kinézetét.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. a jó szellőzesen kivül az a nagyon nagy előnye h könnyen hozzá lehet férni az alaplaphoz. Plussz szerintem nagyon "elegáns" és a plexi is az oldalán fokozza a kinézetét.