Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- iPad topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Érdemes biza, főleg hogyha többször szeded szét a gépedet. mint mások.....én ha vennék most gépházat tuti azt vennék.
Jah és nem kevés a 8 cm-es venti hátra, mivel az ugy is csak kifelé kavarja a levegőt (+ az újabb tápokon van 12 cm-es venti ami szintén huzza el a proci elől a meleget), de ezen kívül van 2 venti ami meg befele forgatja. természetesen ezeket megfordítva ellentétesen végzik a dolgukat
. a jó szellőzesen kivül az a nagyon nagy előnye h könnyen hozzá lehet férni az alaplaphoz. Plussz szerintem nagyon "elegáns" és a plexi is az oldalán fokozza a kinézetét.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iPad topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DJI mini 3 drón display unit
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. a jó szellőzesen kivül az a nagyon nagy előnye h könnyen hozzá lehet férni az alaplaphoz. Plussz szerintem nagyon "elegáns" és a plexi is az oldalán fokozza a kinézetét.