Hirdetés
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD FX
- Hobby elektronika
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
SalvadorLynx
aktív tag
Van két 1TB-s vinyóm próbáltam raidre beállítani őket. A BIOS láthatóan nem szerette (M5a97 evo rev2) Ha raidbe tette 1-4 ig a stákat akkor az 5-6 nem lehetett más mint ide vagy raid. Márpedig a rendszerem egy ssd-ről fut ami a TRIM miatt AHCI-t kíván. Most minden ahci módban működik, a két vinyót meg a windowson belül tükröztem. Persze az adatbiztosnág miatt is kellet két vinyó, de én Raid 1-et szerettem volna beállítani, mivel akkor az írási sebesség ugyan annyi, de az olvasás kéne, hogy gyorsuljon. Mértem és 197 mb/sec es adat nem azt mutatja, hogy gyorsult volna. Azt meg nem tudom - és a windowsos segítségek nem túl informatívak- most akkor mennyire van raidben és milyenben. Szerintem semmilyenben. Van még egy 990fx extreme 4 lapom, egy kis ezüst paszta került cpu foglalatba, de lehet kitakarítom, ha azzal tudok egyszerre raidet és ahci-t használni.Windows sávozás nem akarok használni, mert Archicad terveket nem akarok veszíteni, ha valamelyik kipukkan
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Star Trek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó SSD-k ( 1Tb , 2 Tb )
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest