Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlaci79
senior tag
válasz
jozsef8
üzenetére
Szia, körbenéztem de úgy néz ki AMD lustálkodik. (intelnél legalább 7-es sorozatú chipset kell raid0 trim-hez)
ezt az idézet elmond sajna mindent
"RAID 0 tömb esetén aktiválható TRIM parancs elérhetővé tétele alapvetően a chipset gyártó feladata, avagy szükséges egy olyan vezérlőprogram, ami ezt támogatja RAID 0 esetén. Eme típus esetében az AMD-re várunk, hogy a Catalyst meghajtóprogramjukba beletegyék ezt a funkciót. Remélhetőleg hamarosan megteszik."
Úgy néz ki jobban jársz ha külön hagyod ssd-ket windows egyik ssd,
játék nagyobb programok másik ssd.Win7 soft raid amit még meg tudsz nézni. (vezérlő ahci módban win oldja meg a raid feladatokat)
Teljesítményét nem tudom, mostani procik mellet nem kellene nagyon ssd-t visszafognia.64k stip mellet szerintem is jobbnak kellene lenni ssd sebességének.
Raid tömb szétbontása nélkül te nem tudod megnézni mire képes ssd-d.
Korábban nem futtattál ATTO-t kép nincs-e meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest