Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Működik!!!

Ott hibáztam el, hogy az első új raid készítése után csak a portokat cseréltem, a kötet maradt a régi. Megint megfordítottam a vinyókat, újracsináltam a raid-et és voilá! A TestDisk indítása után 0másodperccel már át is dobott a 3 talált partíció ablakára, láttam a fájlokat. Sikerült helyreállítanom a kötetet, most arról írok. De azért elég aggasztó a 21%-os egészség az egyik vinyóm. Bár nem ez a főgépem, most ez van mindennapi használatban, nem kéne, hogy elvesszenek az adataim, azonnal csinálok a fontosakról mentést!
Köszönöm a tippet, magamtól is eszembe jutott a forgatás utáni új kötet, de valahogy nem csináltam meg, te viszont megerősítettél benne!
Köszi szépen a rám áldozott időt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest