Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Remélem befér a topic-ba az alábbi problémám! (amennyiben nem, irányítsatok át légyszi a megfelelő témába)
Adott egy Gigabyte EP45-UD3P lap, ICH10R déli híddal+2db 500GB-os Seagate Barracuda 7200.12 raid0-ba kötve, short stroke-olva 750GB-ra.
Egyik reggel egy sima indítást követően a raid kezelő a bios post után azt írta az egyik vinyómra, hogy non-member, a raid kötetre pedig, hogy failed.
Utánaolvastam a hibának és másokkal is előfordult már hasonló hiba.Azt tanácsolták, hogy állítsam mind2 vinyót non-member módra, megegyező paraméterekkel hozzak létre egy új kötetet, így nem írja felül az adatokat, csak meta-data kerül módosításra. Ezek után egy külön vinyóra rakjak fel egy szűz win-t, majd a testdisk nevű progival állítsam vissza abból a winből az eredeti állapotot. A leírásban mutatottakhoz képest nekem viszont tök más dolgokat hozott ki a program, így nem is mertem semmit felülírni. Itt tartunk most. Van valakinek tapasztalata a programmal és hajlandó lenne segíteni nekem?
Előre is köszi minden segítő jellegű választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest