Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
liksoft
üzenetére
A 2 gép jelenleg is hálóba van kötve, hálózati meghajtó, miegymás ... asztali gépről tudom mahinálni a teljes vinyóját a laptopnak. (ergo megvan a 3. hiányzó vinyó)
Azért szeretem jobban az image-fájlos mentést a könyvtár ill. file szerintinél, mert könnyebb kezelni. 1 fájlban minden benne van, nem kell gondom legyen h vajon azt a 6. almappában lévő 3 db fájlt is kimentettem már vagy sem
Akkor már csak 1 kérdés: ha törlöm a raid kötetet, h 2 különálló vinyóm legyen ... nyilván nem szeretném újratelepíteni az egész rendszert ... csinálok most a C-ről egy image fájlt, utána azt vissza tudom húzni vmelyik vinyóra??
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs