Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
válasz
HUfantom
üzenetére
Van mikor nekem is úgy néz ki a reggeli ébredésem délben.

Egyszerre több helyről is próbálom a pénzt befolyatni... kisebb nagyobb sikerrel. Nem modnanmám hogy van munkám és dolgozom... csak a pénzt gyűjtöm.
Én az ismereteimet önképzés alapján Wikipédián keresztül sajátítom el... nem mondom hogy minden infó helyes ami fent van, de kevés a hiba.

Raid-es olvasmány: [link]
"Ugye itt még véletlenül sem arra gondolsz hogy 2 winyót RAID 0-ba és azokat tükrözzük 1DB kétszer akkora winyóra ????"
Arra gondoltam pedig... rosszul?

Én ezt az infót látom róla...
RAID0+1
Illetve RAID1+0 vagy RAID10

radi8tor1
Nekem a sebesség lenne a lényeges... szóval RAID0-ban gondolkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest