- Apple MacBook
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Hello All,
Nem olvastam végig a fórumot és a keresést sem használtam, mert igazából megbeszélném valakivel a tapasztalatait.
Arról kellene felvilágosítás, hogy most akkor mennyire megbízható a chipset által támogatott RAID?
Az igazság, hogy építettem már RAID-et, de egy legutóbbi vita elbizonytalanított.
Lenne most lehetőségem egy "szép", megbízható tömböt építeni, de nem tudom, hogy érdemes-e venni egy 60EFt-os RAID vezérlőt? Pontosabban tudom, hogy érdemes lenne, de biztos, hogy kell az nekem? Eltudom költeni másra is azt a pénzt. A lényeg, hogy relatív keveset kelljen aggódnom a tömböm egészségért, illetve ha mégis tönkre menne az egyik diszk, attól még probléma mentes legyen a tömb újraépítése. Szóval csak a szokásosat szeretném és erre hajlandó is lennék áldozni, csak a tapasztalatok jól jönnének.
Előre is kösz.supesz
Új hozzászólás Aktív témák
- 4TB Seagate Exos 7E8 Enterprise 3,5 HDD (2 nap futás, 15TB írt adat)
- (Alza Garanciás - 2029.02) Corsair MP700 Pro 1TB NVMe 5.0 SSD (No heatsink)
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Keveset futott - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD60PURZ - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest