- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Nem tudom jó topikba írok-e, vagy hogy egyáltalán megvalósítható amit akarok de hátha.
Az otthoni gépem nemrég raktam össze, akkor még nem gondoltam erre, de a következőről lenne szó:
A gépben van két SATA vinyó, mostanában tervezem egy harmadik megvásárlását, amit külső USB rackbe tennék. Így néznek ki a partíciók:
I. fizikai lemez 160 GB
1. logikai partíció Rendszer 60 GB
2. logikai partíció Adat 100 GBII. fizikai lemez 500 GB
3. logikai partíció Adat 250 GB
4. logikai partíció Adat 250 GBIII. fizikai lemez (250 vagy 500 GB - beszerzésre vár)
5.-6. logikai partíció Adat Mérettől függőenRemélem érthetően írtam le, ez így 6 partíció, hat betűjel az intézőben.
Namost mindenképpen egyszerűbb lenne, ha az 5 Adat partíciót egyként tudnám kezelni, ehhez nyilván össze kellene fűzni a fájlrendszerüket.
A lényeg, hogy anélkül kellene megcsinálnom, hogy formázni kelljen a lemezeket, mert az adatokat nem tudom addig hova rakni.
Ötleteket várok hogy lehet egyáltalán elindulni, meg lehet-e csinálni, vagy hagyjam inkább, nem éri meg a macerát.

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Parkside szerszám kibeszélő
- TP-LINK routerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest