Hirdetés
- Projektor topic
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
válasz
Enclave
üzenetére
A 2 TB necces, de fentebb írtam egy kis idézet-szösszenetet a Microsofttól a 2 TB-os (vagy annál nagyobb) lemezek kezeléséről. Fő kérdés, hogy erről boot-olnál-e.
Én jobban javasolnám az ICHxR-es vezérlőt (ha már alaplapi), mert lapváltáskor nem biztos hogy lesz Jmicron vezérlő az új lapodon! Míg azért egy intel déli híd esélyesebb, valljuk be
Bár, azt is elég lehet kideríteni, hogy egy Jmicron által létrehozott tömböt felismer és kezel-e egy ICHxR, mert nekem egy nForce 4-es raid-et zokszó nélkül benyelt egy ICH9R, és vidáman ment. És akkor emiatt nem kéne lapot cserélned.Hogy megy a Giga lapban a Q9550-ed? Én ma újítottam be egy Q9450-be, nemsoká viszem haza az EP35C-DS3R-embe, próbálok tájékozódni mire számítsak

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Messze nyolcezer fölött!
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár, azt is elég lehet kideríteni, hogy egy Jmicron által létrehozott tömböt felismer és kezel-e egy ICHxR, mert nekem egy nForce 4-es raid-et zokszó nélkül benyelt egy ICH9R, és vidáman ment. És akkor emiatt nem kéne lapot cserélned.