Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
válasz
Enclave
üzenetére
A 2 TB necces, de fentebb írtam egy kis idézet-szösszenetet a Microsofttól a 2 TB-os (vagy annál nagyobb) lemezek kezeléséről. Fő kérdés, hogy erről boot-olnál-e.
Én jobban javasolnám az ICHxR-es vezérlőt (ha már alaplapi), mert lapváltáskor nem biztos hogy lesz Jmicron vezérlő az új lapodon! Míg azért egy intel déli híd esélyesebb, valljuk be
Bár, azt is elég lehet kideríteni, hogy egy Jmicron által létrehozott tömböt felismer és kezel-e egy ICHxR, mert nekem egy nForce 4-es raid-et zokszó nélkül benyelt egy ICH9R, és vidáman ment. És akkor emiatt nem kéne lapot cserélned.Hogy megy a Giga lapban a Q9550-ed? Én ma újítottam be egy Q9450-be, nemsoká viszem haza az EP35C-DS3R-embe, próbálok tájékozódni mire számítsak

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár, azt is elég lehet kideríteni, hogy egy Jmicron által létrehozott tömböt felismer és kezel-e egy ICHxR, mert nekem egy nForce 4-es raid-et zokszó nélkül benyelt egy ICH9R, és vidáman ment. És akkor emiatt nem kéne lapot cserélned.