Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD FX
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Nekem egy Epox lapom van, de az nv4 es eaid xaraxik rajta. Nem tudom felpakolni rá XPt mikor NVre van kötve, valamiért xp install alatt azt írja ki, hogy nem megfellő a driver vagy hibás a lemez amin a raid driver volt, stb. Ezt rögtön utána írja miután particiót és formázást megcvsinálta. Nem a a wincsire írja, hogy hibás hanem a floppyra amin a driver van, de közben nem hibás a floppy. ezt csak az NF4es raidre írja. SI vezérlővel nincs gond, de annak a sebességével meg nem vagyok megelégedve. Valakinek valami ötlete van? Maxtor és Samsung a 2 vincsi. Netet böngésztem és láttam, hogy pár emberkének voltak problémái maxtor vinyokkal és raid ekkel, lehet, hogy nekem is ez a problémám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest