- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motu One
csendes tag
válasz
mpierre #5144 üzenetére
Az a baj, hogy több órás kikapcsolt állapot kell ahhoz, hogy újból előjöjjenek bekapcsoláskor a villogó pixelek, szóval most a biost nem tudom megnézni. De holnap reggel amikor először bekapcsolom, akkor biosból kezdek, és meglátjuk. A VGA melletti, oldallapon lévő ventit egyszer már lekapcsoltam, és úgyis voltak villogó pixelek, szóval nem az miatt van. Van még elől egy befelé fújó venti, amit még kb akkor tettem be, amikor elkezdődött ez a para, bár nem hiszem, hogy az okozná, de akkor majd azt is lelövöm egy teszt erejéig. A táp 450W Corsair, a 12V táprésznek két ága van (ha ez az a 4pines vezeték ami az alaplap tetejébe megy), az elmúlt négy évben nagyon szépen muzsikált ez a táp, szeretem, bár tudom hogy ezzel az új VGA-val már pengeélen táncolok az áramellátással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Gitáros topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Androidos tablet topic
- Mercedes topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest