- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motu One
csendes tag
válasz
mpierre #5144 üzenetére
Az a baj, hogy több órás kikapcsolt állapot kell ahhoz, hogy újból előjöjjenek bekapcsoláskor a villogó pixelek, szóval most a biost nem tudom megnézni. De holnap reggel amikor először bekapcsolom, akkor biosból kezdek, és meglátjuk. A VGA melletti, oldallapon lévő ventit egyszer már lekapcsoltam, és úgyis voltak villogó pixelek, szóval nem az miatt van. Van még elől egy befelé fújó venti, amit még kb akkor tettem be, amikor elkezdődött ez a para, bár nem hiszem, hogy az okozná, de akkor majd azt is lelövöm egy teszt erejéig. A táp 450W Corsair, a 12V táprésznek két ága van (ha ez az a 4pines vezeték ami az alaplap tetejébe megy), az elmúlt négy évben nagyon szépen muzsikált ez a táp, szeretem, bár tudom hogy ezzel az új VGA-val már pengeélen táncolok az áramellátással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Androidos fejegységek
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged