- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Minek kéne másik hűtő ha tuningolod? A gyári simán elviszi ha húzod max hangosabb lesz.
Legjobb vétel akkor is egy moddolható ref verzió.
Meg amit pug is ír megnézném az S1 hogy viszi el arról nem beszélve hogy ahhoz igencsak jól szellőző ház kell pláne így nyár közeledtével.
-
Pug
veterán
Hát az lehet, hogy barkácsolással felmegy rá, csak ahogy néztem a teszteket, ha egy max 70 watt tdp-s kártyát tart 45 fok környékén, akkor ez a hűtő biztos, hogy sovány lesz még a nem moddolt 6950-eshez is
-
ZolikaE46
senior tag
Helló! Én a sapphire-t ajánlanám, mert azok egyenlőre stabilabbak ha jól tudom. Ne feledd, hogy a régi tégla hűtéssel vedd, ne a vaporos-al. Annyi a hátránya a sapphirnak, hogy csak 2év garit kapsz rá, de gyenlőre úgy tűnik az a legstabilabb és utána az asus! Legalább is a kommentekből ítélve. Szóljon aki másképp gondolja ez csak az Én véleményem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NBA és kosárlabda topic
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest