Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motu One
csendes tag
válasz
mpierre
üzenetére
Az a baj, hogy több órás kikapcsolt állapot kell ahhoz, hogy újból előjöjjenek bekapcsoláskor a villogó pixelek, szóval most a biost nem tudom megnézni. De holnap reggel amikor először bekapcsolom, akkor biosból kezdek, és meglátjuk. A VGA melletti, oldallapon lévő ventit egyszer már lekapcsoltam, és úgyis voltak villogó pixelek, szóval nem az miatt van. Van még elől egy befelé fújó venti, amit még kb akkor tettem be, amikor elkezdődött ez a para, bár nem hiszem, hogy az okozná, de akkor majd azt is lelövöm egy teszt erejéig. A táp 450W Corsair, a 12V táprésznek két ága van (ha ez az a 4pines vezeték ami az alaplap tetejébe megy), az elmúlt négy évben nagyon szépen muzsikált ez a táp, szeretem, bár tudom hogy ezzel az új VGA-val már pengeélen táncolok az áramellátással.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő