- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
válasz
DjDanee87 #17067 üzenetére
aztmondta a srác hogy majd elhozza, megnézzük itt, remélem nem mókolt vele semmit, mert már 1 hete elvitte de csak most szólt.. Nálam azt tudom hogy ment tökéletesen.. Azt mondja h túlmelegszik nála 80 fokos játék alatt azért kapcsol le.. mondom h az hülyeség,, Jolvan, kköszi a megerősítést, majd meglátjuk hogy mi lesz belőle
-
MontyCrew
senior tag
Haver megvette tőlem a 6950esemet, nálam tökéletesen működött, jáccogattam stb, nála meg random újraindul a gép játék alatt. A tápnak tudható be? 550es van neki, nem a legmárkásabb, de nem is kodegány... Én azt javasoltam, neki, hogy próbálja meg egy nagyobb táppal. Remélem nem mondtam neki hülyeséget.
-
MontyCrew
senior tag
Sikerült vagy 20 biosból a legjobbat megtalálnom a 70esek között. volt olyan ami már 920on fagyott meg volt olyan is köztük ami alapon 2500on pörgette a ventiket. de a legjobb a his egyik biosa lett, alapból 900/1400 as órajele van és a CCCben kitolja a max gpu órajelet 1000ig! a ventivezérlés is megfelelő, 1.175mV-t ad a gpunak. ezzel 950ig szépen megy, utána már haldoklik... Most egy kis bf3al megterhelem ezt az úgymond stabil órajelet. Ezzel a biossal a memó még 1450en nem szemetel a többihez képest. Megjegyezném a végére, hogy némelyik biossal nem vette vissza az órajeleket és feszültséget windowsban, ezzel működik tökéletesen az a része is! Remélem aki még nem tudja, hogy mit rakjon fel annak tudtam segíteni ezzel.
-
MontyCrew
senior tag
subsystem id mismatch összes biosra ezt írja az ati winflash.. Ötlet? Gigabyte referencia kártya van 6950ből
-
MontyCrew
senior tag
válasz
- = Zk = - #16776 üzenetére
Régen elég sokat benchmarkoltam és volt pár elég jó eredmény ahhoz képest, hogy csak itthon saját gépből hoztam ki
csak viszonyítási alapként mondtam, én mondjuk szeretem, látom számra hogy ha tuningolok és változik e, illetve itt láttam, hogy a proci tuningnak semmi haszna mivel a gpu pontszmok maradtak. jó kis tesztprogram de kinek mi.
az 1 gigás már 50 körül kapható, bár nem gyakori.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
- = Zk = - #16774 üzenetére
a cf nagyon szép teljesítményre képes
930 mhz-n shader unlockkal majdnem 11500 pont 3dmakr 11ben GPU-ra
-
MontyCrew
senior tag
válasz
- = Zk = - #16769 üzenetére
alapfeszen elhanyagolható a fogyasztás többlet, én azért tuningolok, hogy a megvásárolt kártyában levő tartalékot előhozzam, igazából egy 100-150mhz-s tuning meglátszik, ahol a határokon vagy, vagy leesik néha az fps. Mellesleg ha szeretsz mókerolni, akkor simán jó kitesztelni a vga-t eladásnál is számíthat.
Cris99: akkor miért kérdezed meg, hogy miért jársz jobban?
-
MontyCrew
senior tag
válasz
- = Zk = - #16764 üzenetére
ha van msi akkor nemprobléma, akkor szedd ki a feszültség állítási lehetőséget, hogy még véletlenül se legyen feszelve és akkor ott tuningold
-
MontyCrew
senior tag
válasz
- = Zk = - #16759 üzenetére
én egy shader unlockolt 6950 biost ajánlanék, a feszeket és óraeleket nem piszkálja, csak simán feloldja a letiltott részeket
így nem melegszik jobban
-
MontyCrew
senior tag
válasz
- = Zk = - #16755 üzenetére
így van!
ZetorGumi: ki akartam próbálni az nv oldalt is, de ez a gtx 580 nagyon nem jött be nekem, nem tudom miért isteníti mindenki, meleg sokat fogyaszt. és még a kép sem olyan szép mint egy ati kártyával
-
MontyCrew
senior tag
-
MontyCrew
senior tag
valószínűlegn ekem is ez a probléma lesz, szerencsére ipon garifutár garival rendelkezik a termékem... bár én még hajtom, hogy előjöjjön mindenhol a probléma és úgy, nem szeretnék felesleges köröket futni
-
MontyCrew
senior tag
válasz
ricshard444 #16714 üzenetére
mennyire lenne koppon a táp? nemkéne kinyírni azért. Még kimaradt, hogy 4-5 ventilátor lenne rajta, meg egy 10W os pumpa
-
MontyCrew
senior tag
üdv ismét itt, kérdésem, lenne, hogy alapórajeles i5 2500K P8P67 lap 2*4gb ddr3 1600 1.35V és 1 db gb hd 6950@70 lenne most a rendszer. egy 80+os 450es táp ezt elviszi?
-
MontyCrew
senior tag
GPU observert próbáltad már?
-
MontyCrew
senior tag
-
MontyCrew
senior tag
válasz
ricshard444 #15544 üzenetére
Tévedsz, nekem 24/7 re 1000/1300 van belőve
-
MontyCrew
senior tag
-
MontyCrew
senior tag
válasz
prokxy #15396 üzenetére
azért mert gyárilag tuningolt biost kapott amin a default clock 930, ilyen egyszerű a dolog. a 880 pedig a referencia órajel.
Esetleg akit érdekel van egy nagyon jó tuningpotenciállal ellátott vga-m eladó! Nézzétek csak meg, 6950es alapfeszen 1.1mV on 960as GPU órajel, 1.15mV on pedig 1Ghz. Mindezt egy heatkiller vízhűtő blokkal megspékelve. Hosszas BF3azgatással eltöltött órák után sem crashelt a kártya. Mondhatni kiváló tuningnak örvend
2014ig IPON garis
egyben eladó csak blokkal, viszont ha mind2re van külön külön vevő és mind2re a pénz megérkezett, csak úgy bontom szét! -
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Cybertrone #15191 üzenetére
Ha jól látom a kollégának is 50es van moddolva 70re, azért mondtam, amit mondtam
Pietrosz: Erre talán a legjobb megoldás a sapphire 6950es biosa Shader Unlockkal. én is ezt használom, feszültségek órajelek 800/1250@1.1V ezzel nekem nem volt semmi problémám.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
- = Zk = - #15051 üzenetére
baszki, már megörültem pedig...
-
MontyCrew
senior tag
válasz
tejeskifly #15034 üzenetére
Márciusra írják a megjelenést, a 7850 1408 shaderrel a 7870 pedig 1536-al ami a 6950 és 70el fogy megegyezni, kíváncsi leszek, hogy a fogyasztás hogyan fog alakulni
Áraira 250$ míg az erősebb 7870 300$. Vajon mi lesz belőle mire ideér?
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Cybertrone #15032 üzenetére
Én nagykerből 160ért tudtam volna hozni a 7970es vgakat, ez elég jó ár idehaza, látva hogy el vannak szállva vele, ennyit sajna két moddolt 6950el nemigen lehet összehozni, használtra meg még várni kell azért 1-2 hónapot
én a 7870re várok, tuti hogy lecserélem rá, vagy az 50re és abból egy cf, látván milyen jó fogyasztással bírnak!
-
MontyCrew
senior tag
Aki AMD procival használja a 6950/70esét az legyen olyan kedves és írjon egy privit. Köszönöm
-
MontyCrew
senior tag
válasz
kasa85 #14064 üzenetére
Bár a "nagyok" is tudnak túlzásokba esni, amikor egymá után ugyan azt mondják el más szavakkal
De midnig jó a vége a dolgoknak, most is legyen, te is légy vidám 69xx tulaj, és azért nézd meg hol a vége, esetleg játékokból tesztek is jöhetnek, gondolok itt batman esetleg stalker f1 benchmark
Ja és még egy ilyen figura, mert jól néz ki hogy egybe mozognak
-
MontyCrew
senior tag
válasz
kockaharcos #14062 üzenetére
Nyomasd, gyerünk
-
MontyCrew
senior tag
válasz
proci985 #13920 üzenetére
Az tökletesen működik, külfödliek közül meg ajánlom az imageshack.us-t
-
MontyCrew
senior tag
-
MontyCrew
senior tag
válasz
stranger28 #13250 üzenetére
5200
-
MontyCrew
senior tag
-
MontyCrew
senior tag
válasz
SzlobiG #13238 üzenetére
nah, csak nem hagyott nyugodni
kicsit tesztelgettem, most, hogy hűvösebb van
Tovább nem kínzom, így is kapott eleget a mai napon
Viszont az alaplapon találtam egy nagyon jó kis VRM beállítást, amivel alacsonyabb fesz kel la procinak és még idle is 0.07 V al kevesebbet kajázik
Sikerült 1.55V on 5205Mhz-n lefuttatni a 11es markot, a vantage viszont már fagyott, de már nincs se lelki erőm, sem ingerenciám, hogy még megfeszeljem vagy szórakozzak vele, ennek az eredménynek is totálisan tudok örülni, ment minden vissza 24/7re
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Cybertrone #13241 üzenetére
mivel nem jutok el biosig sem, így hőmérsékleteket nem látok,
stranger28: nem ez volt az első beálíltás mai ment volna 48ra, csak egyszerűen eddig mentem el 1.43tól, de egyiknél sincs eredmény:/
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Sontir Fel #13178 üzenetére
nah, meglett a vége, sajna a procimat nem tudom valamiért 48as szorzóval elindulásra bírni..:/
3DMark11
3DMark1024/7re, így sikerült beállítani, proci 1.3@4500 Vga: 1.13@1000/1333
Sajna még csak 1*4 giga memóriám van a rendszerben, de a jöv héten remélhetőleg megkapom a kitet, ez valamit gyorsíthat a gépen, vagy kb semmi változást nem veszek majd észre?
-
MontyCrew
senior tag
Valaki, aki a kártyája mellé kapott 3dmark11et és nincs szüksége rá megkeresne PMben??
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Sontir Fel #13020 üzenetére
Most utálni fogsz
Holnap már mutatom is, mit megy alapfeszen
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Whit3Rav3n #13071 üzenetére
nálam a memó nem bírta, az szemetelt is néha, de most hogy egy 100assal visszavettem tökéletes. kompenzálja a mag, kivételes tuningpotenciálja
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Sontir Fel #13036 üzenetére
Egye fene, a jövő héten nyomok neked új tesztet, csak hogy még nagyobb legyen az EEEE-tök
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Sontir Fel #13034 üzenetére
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Sontir Fel #13030 üzenetére
még 6870el akasztottam k ia bf3at, igazából azzal sem volt gond, az is megvolt igaz rángatva 1050es gpuval, így vitte a bfet rendesen
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Sontir Fel #13028 üzenetére
GTX 460-ról 6870, és arról a 6950. de nézegettem az 570eseket is, de nagy az árkülömbség minimális teljesítménykülönbséggel, meg már meglett erre a vgara a vízhűtés, szóval mindenképp marad
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Sontir Fel #13026 üzenetére
Én onnan jöttem
tetszik a piros
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Sontir Fel #13023 üzenetére
az is szép, ha belegondolsz
majd talán a 22 nanós prociknál lesz szerencsénk
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Sontir Fel #13020 üzenetére
ha már a procival nem volt szerencsém, ezzel legyen
örülök is neki, szép hőmérséklet volt így a gyári hűtővel is..
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Sontir Fel #13017 üzenetére
1.125
JossZombie: bioskapcsoló melyik állásban van?
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Stukker1987 #12998 üzenetére
3dmark 11
Gyári biossal, nincs shader unlock.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Stukker1987 #13001 üzenetére
én meg épp ezért vizeztem, le mert gyakran cseréltem, így legalább itt is marad, már csak a procit tudom cserélni, ha akarom, de most egész jó midnen, még a vizet kell összeraknom, hogy azértki is nézzen valahogy mert még nagyon össze vissza van
kis házfestés is,, szbal majd lesz itt még mit tenni a szünetben
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Stukker1987 #12998 üzenetére
Így van, vizezem, egy Heatkiller Fullcover van rajta, és 2 triplaradival megfejelve a rendszer, illetve a procit is víz hűti, ami egy 2500K
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Stukker1987 #12995 üzenetére
csinálok, 1-1 tesztet és meglátjuk, 3dmark06ban 29500pontot kapott,
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Stukker1987 #12979 üzenetére
Ezeken felbuzdulva, visszatettem a 6950es biost, és kapott egy kis tuningot a kártya, íme
1.100 Voltot kap a GPU 1GHZ magórajel és 1400Mhz-s Memória órajel mellett 10 percig futott a furmark hibamentesen, most jön az éles, Remélem játékokban is hozza ugyan ezt a stabilitást.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Shkiz0 #12975 üzenetére
NA, akkor nemsokára elkezdek keresgélni másfajta biosokat is, néha én is észrevettem, memória szemetelést, de csak akkor, amikor magas órajelen üzmel a memória, én pl azért is hagytam a 6950es órajeleken, sajna még csak szofveresen, de megoldom véglegesre
ma jönnek meg a vízhűtéses cuccok,, sokak közt a blokk is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest