- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Epson nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
T-nél nincs lehetőség fix IP-re. Azt csak üzleti ügyfeleknek adnak és havi 10-12 ezer...
A Router restart nem oldja meg, attól teljesen független. Ez valami Eus megállapodás, hogy optikán mindenkinél egységesen hajnali 3-6 között 1x, vagy 2x megszakad a net a dinamikus ip miatt. Engem nem a napi új ip zavar (bár szerintem túlzás), hanem az időpont, amit nem én dönthetek el ráadásul nem pontosan 24 óránként történik. Úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, akit beszabályoznak...
Azért tettem fel itt a kérdést, mert elég sokan játszanak PS-en még éjjel is és hátha van rá valami beállítás.
Amúgy beszéltem több ügyintézővel, szerelővel és tudnak róla, ez ilyen és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Epson nyomtatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ELADÓ Steam Deck OLED 512Gb modell
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest