- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
T-nél nincs lehetőség fix IP-re. Azt csak üzleti ügyfeleknek adnak és havi 10-12 ezer...
A Router restart nem oldja meg, attól teljesen független. Ez valami Eus megállapodás, hogy optikán mindenkinél egységesen hajnali 3-6 között 1x, vagy 2x megszakad a net a dinamikus ip miatt. Engem nem a napi új ip zavar (bár szerintem túlzás), hanem az időpont, amit nem én dönthetek el ráadásul nem pontosan 24 óránként történik. Úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, akit beszabályoznak...
Azért tettem fel itt a kérdést, mert elég sokan játszanak PS-en még éjjel is és hátha van rá valami beállítás.
Amúgy beszéltem több ügyintézővel, szerelővel és tudnak róla, ez ilyen és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest