-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Én is ezt gondolnám, de megnéztem a vásárlási múltat, és ugyan nem jelzi külön, hogy PS3, de ott van kétszer "megvéve", és ami azt illeti emlékszem is. Ráadásul kétszer nem lehetne ezt "megvásárolni" ugyanazzal az accounttal. Journey is ugyanez volt, és azt le is tudtam tölteni PS3-ra. Nem értem.
-
czanga
őstag
Sziasztok. Tavaly a Sony a Play at home keretein belül ugye ingyen adta a felhasználónak az Uncharted kollekciót, benne az első 3 résszel. Ez PS4-re és PS3-ra is elérhető volt. Én mindkettőt lekattintottam, és habár PS4-re nem próbáltam még letölteni mert lassan tele van a lemezem, de PS3-at elővettem, és szerettem volna leszedni a library-ból. A gond, hogy bejelentkezve nem tudok letölteni semmitsem. A megvásárolt elemek közt ott van, de nem jelenik meg a listában.
Van valami türkk rá, hogy letölthessem a store-ból, vagy ez a hajó már elment?
Email-ek közt megnéztem és ott van, de a store.playstation.com-on bejelentkezve nem listázza már a PS3 játékokat sajnos.
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Van egy rakat játékom, de a legtöbb ismert FPS, amikből már alapból elegem van (apropó van játék beárazós topic?), plusz szeretnék olyasmiket beszerezni, ami ügyeségi, vagy merőben más tipus és/vagy lehet vele ketten játszani, lásd Little Big Planet.
Tudtok ötleteket adni?
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Nem tud esetleg valaki tippet adni, hogy a jó öreg internet mély bugyrának melyik sarkába találhatnék egy elfekvő SIMS 3 alap játékot?
Asszony kínoz a kérdéssel, de hiába keresek nem találok.
Bocsánat, ha túl nagy OFF.
-
czanga
őstag
válasz
czanga #71990 üzenetére
Arra lettem figyelmes, hogy egy-1,5 óra FryCry 3 után úgy egy óra múlva vette csak vissza a ventilátort magas fordulatról. Ilyen puhány lenne ténylegesen a SLIM gépek hűtése, vagy kezdjek aggódni, hogy van valami gondja, hiába pasztáztam újra nemrég.
Akkor vette csak vissza, mikor nagyon óvatosan kivettem a helyéről ami a fa TV állványom egyik polca, ami ugyan nem zárt, és van üres tér körülötte, de na.. Szóval tudom hogy a HDD sem szereti, így iszonyat óvatosan mozgattam, és felállítottam fekvő pózból, így pár perc után abbamaradt.
Gondolkodtam rajta, hogy megcsinálom a neten látott szellőző nyílást a ventinek, de az hazavágná a gép tetejének szépségét amit nem szeretnék.
Vészes szerintetek a történet, vagy megint kinőtt belőlem az aggódó szülő? Életem legelső konzolja, és nem szeretnék valami hibába belefutni.
-
czanga
őstag
válasz
Tegla80 #71950 üzenetére
Nagyon köszönöm a korrekt és gyors választ!
Játék közben nem lett még egyszer sem hangosabb, mint a lemez olvasó hangja. Eddig. Azért kezdtem el aggódni, mert szétszedéskor picit hajlott, feszült az alaplap, nagyon nehezen akarta elengedni a gyári pasztát, továbbá az Arctic pasztám már maradék volt, és nem volt a legjobb az állaga.
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Uj, aggodo szulo vagyok. Ma kaptam kezhez egy ismerostol vett 250gb-os Slim-et, amit ujra is pasztaztam Arctic MX-2vel.
Nos olvasgattam az osszefoglalot de nem talaltam erre valaszt. Elso bedugas, beaktivalas, stb. Menu elottem, nezegetem egy fel oraja mar. Elejen csak a HDD hangjat hallottam majd egy ido utan emelt a venti fordulatszamon valamennyit, amire mar azert fel lehetett figyelni es nem tudom ez normalis e. A burkolat kezmelegnek melegebb valamivel bar ez nem mervado.
Mit mondtok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen videókártyát?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest