Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Házimozi haladó szinten
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz SenorDave #57938 üzenetére
h a hdmi-n hallgatod a tv-n a hangot, akkor is halk? esetleg a multi outputot kikapcsolhatod, hatha segit. Egyeb otletem tenyleg nincs. (milyen tv az, hogy nincs rajta semmilyen kimenet? )
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
törölt tag
válasz SenorDave #59966 üzenetére
Nekem nagyon tetszett a Max Payne 3. Igaz hogy nem igazán Payne hangulata volt, inkább egy Bruce Willis akciófilmé.
Múltkor ment valahol az Utolsó Cserkész, megláttam a fiatal Willis-t bőrkabátban, hát basszus meg van Max Payne. Kár hogy már max az öreg Max-et tudná eljátszani
-
Rezuhu
aktív tag
válasz SenorDave #60386 üzenetére
Mivel a Ps4 az "új" konzolja a Sony-nak, természetesen ebből szeretnének minél többet eladni.
Sok játékot az eladások érdekében csak az új gépre jelentetnek meg.
Ez a Sony szempontjából teljesen érthető szerintem.
A Ps3-ra egyre kevesebb játék fog megjelenni, és ez így van rendjén.
Még mindig jobb, mintha a Ps2-re erőltetnék a játékokat! -
Tegla80
addikt
-
crue
őstag
válasz SenorDave #64837 üzenetére
Nekem is volt hasonló, nálam az internet kapcsolattal volt gond. Nem totális szakadás volt, csak irdatlan nagy pingek és nagyon kicsi sávszélesség. Valószínűleg a store ezt nem tolerálta, viszont a psn bejelentkezés, böngésző stb. működött. Akkor lett egyértelmű a kapcsolat hibája, amikor kipróbáltam mobilnettel és úgy mindig indult a store. Azóta megjavították a netemet és nincs gond a store-ral.
-
A`rpi
addikt
válasz SenorDave #66491 üzenetére
Premium-ot javasolnám, ebben ,minden DLC benne van.
Kedvenceim:
Naval Strike, jóféle hajókázós pályák.
Final Stand, egyik havas pálya nagyon jó.Egyben szívesen megvenném PS3-ra Premium változatot, ebben minden DLC benne van, és az alapjáték is. Ha neked megérne 3400 FT-t, keress meg privátban.
Ugyan az alapjáték megvan, de külön csak a PREMIUM, magában nem sokkal olcsóbb. Alapjáték + 800 forintot megér, így akár a bf4 lemezed el is adhatod.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz SenorDave #66668 üzenetére
Én erről nem tudok, ami régebben hatályban volt, viszont mára lehet nem aktuális, (még nem hívtam fel őket).
"Amennyiben rendelkezünk Sony garanciapapírral, a gépet nem bontottuk meg (HDD csere lehet), illetve a konzolon található sorozatszám megegyezik a garancialevélen található számsorral, abban az esetben vásárlástól számított 3 éven belül lehetőség van élni a méltányossági garanciával.
Ez annyit tesz, hogy bármilyen meghibásodás esetén 16.500Ft-ot kell fizetnünk, ezért egy refurbished (gyárilag felújított) konzolt kapunk a hibás konzolért cserébe, amire fél év garanciát is biztosítanak. A hivatalos szerviz a Hireltech Kft., rajtuk keresztül lehet intézni. A csere általában azonnali, de elképzelhető hogy pár napot kell várni a csere készülékre."[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz SenorDave #66838 üzenetére
Szerintem háromnegyede vállalható, ahogy mondottam, ha van lehetőséged direktbe kötni a modemet a PC-ddel ki deríthető egyszerűen. De akár már az is megoldás lehet ha belépsz a router-ed webes felületébe és ott csekkolod Wan fülön IP címeket.
Engem a router webes felületébe beenged androidos tablettel is.
Sőt megnéztem, PS3 böngészőjébe beírva is, be tudtam jelentkezni router webes felületébe.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz SenorDave #70392 üzenetére
Szerintem szuper. Csak felesleges egyesével árulni. ..én tízes packokba árulnàm
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Elims
veterán
válasz SenorDave #70441 üzenetére
:-// Én is hùztam így egy kemény karcot (15-20cm) a pàr napos ps3-ra. :-/ Néztem több youtube videòt,de nem lehetett làtni eyértelnűen,hogy hol nyom a puhakezű gyerek.. :-/
Ha jòl emlékszem az egyik -vagy mindkét- szélénél kell jobban lenyomni és ùgy eltolni.Fülei vannak amik be vannak akadva.
Sajnos nem emlékszem 100%-ra,kétszer szedtem le összesen. (Amikor beraktam a winchester-t+pasztàzàskor.) -
Tdizsolt
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz SenorDave #70650 üzenetére
Grat. Azt én is nagyon szerettem volna platinázni, csak időközben kicsúszott a kezeim közül a játék
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Társasjáték topic
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest