Hirdetés
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Egérpad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_P_E_C_K
tag
hey hó !
olyan embert keresek aki szívesen segítene a BF3-ba megszerezni a Trophiest, a CO-OP missionsba
PS3 !!!
kösz kösz -
supercow
őstag
Megjelent az Urban Trial Freestyle. 12 GBP, Plus-osoknak 9.59.
Sajnos 1 player és nincs pályaszerkesztő.[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
B3NCEKEMENCE #40694 üzenetére
Ezt a pár órát most már kibírod/juk. Éjfélkor bejelentés, ha bejelentik, akkor nyílhat az új tokic, DE szigorúan csak akkor, ha már van miről beszélni, tehát:
- Bizonyosságot nyer, hogy erről van szó
- Van megközelítő dátum (akár csak egy évszám is elég, de a majd, az kevés, azt eddig is tudtuk)
- Van legalább valami projekt neveAmíg ezek nincsenek, addig fölösleges...mellesleg még lehet úgy is, mert én biztos nem fogom látogatni, ha most bejelentik, hogy még bő 1 év, ha viszont itt van - amit amúgy is olvasok - akkor meg kapom az infókat. És ezzel szerintem sokan vannak így...szerintem még korai.
-
B3NCEKEMENCE
csendes tag
válasz
TazLeacher #40693 üzenetére
Ezzel a negatív hozzáállással nem segítetek, hogy megszülessen az új topik.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
B3NCEKEMENCE #40689 üzenetére
Ennyi erővel meg lehetne nyitni a PS5 topicot is...egyelőre egyik sincs még bejelentve...
-
james001
veterán
válasz
B3NCEKEMENCE #40689 üzenetére
Attól még hogy beszélnek a PS4-ről sztem az nem számít OFF-nak
De úgyis valaki megteszi ezt a lépést és nyit majd egy PS4 topikot,de ráér még a bejelentés után is (mert ki tudja,lehet nem is a PS4-et jelentik be
)
-
Ghard
őstag
telefonról most nem megy,de az előbbi linken válaszd a united kingdomot,és te is látni fogod
-
Ghard
őstag
nekem minden ott van az instantban. én sem értem
-
supercow
őstag
válasz
karakpecze21 #40684 üzenetére
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/
Felső menü -> Playstation Plus -> Your Instant Game Collection
Edit: valóban nincs benne minden, érdekes.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz
TazLeacher #40683 üzenetére
Ezt találtam a neten egy példában.
-
karakpecze21
senior tag
Plusz előfizetőknek jelenleg mely játékok tölthetők ingyenesen jelenleg?
Csak azért kérdezem, mert nekem sem jeleni meg a listában az összes.Pl. a Mortal sem, viszont ha rákeresek akkor tölthetem ingyen. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
MasterMark #40682 üzenetére
Csak mert véletlenül(?) elég jól eltaláltad az irányítószámot.
-
MasterMark
titán
válasz
TazLeacher #40665 üzenetére
Nem.
-
-
Mister_X
nagyúr
Ezekből Vita-s exkluzív is lehetne, nem kell az desktopra.
Mi várható első körben a PS4 mellé?
Ha nem is rajtkor, de közel ahhoz, Killzone 4. Már két éve kint van a 3, plusz mire megjelenik a PS4, épp itt lesz az ideje.
Továbbá:
- új MotorStorm
- Ratchet?
- a The Last Guardian is átigazolt nextgenre.
És még utána kell egy év, mire kiforr a gép kínálata, jöhet Uncharted 4, LittleBig Planet 3, új Resistance (de jó is lenne az egész kezdetén, Oroszországban védekezni az invázió ellen), aktuális lesz egy LBP Karting 2, Gran Turismo 6, inFamous 3... lesz itt rend. -
PS4 nyitócímnek kéne egy Patapon vagy LocoRoco, első nap venném
-
kelzsoca
félisten
válasz
trufa12 #40668 üzenetére
Nekem egyébként ebben az egész ps4 miziriában az az érdekes. hogy mit fognak adni rajtkor mellé?
A gépet most csak bejelentik, ha bejelentik...
Talán év végén lehet belőle a boltok polcain, vagy áttolódik jövő év elejére, bár az év végét elég nagy hiba lenne kihagyni.
A játékok miatt sem kell különösebben izgulni, azokat már valószínűleg több kiadónál párhuzamosan fejlesztik a gépre, és ott van még a PS+, illetve kérdés, hogy a régi játékok futtatását miként oldják meg a friss gépen.
-
Xirtam
veterán
Skacok milyen média formátumokat tudok lejátszani pendrive-ról?
# trufa12
[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
Na megvettem a bad company 2 toltam egy kört ,sokkal élvezetesebb,mint pc-n.
Pc-n sok pálya kevés fps el fut,laggolás,fagyások.PS3-on ok minden -
trufa12
addikt
-
trufa12
addikt
Nekem egyébként ebben az egész ps4 miziriában az az érdekes. hogy mit fognak adni rajtkor mellé?
mert el nem tudtam volna képzelni 1 új god of war ps3 ra és tessék itt van mindjárt a kezemben hetek kérdése.
De akkor ps 4 re ha év végén jelenne meg mi jönne? 1 új gt epizód? sokaknak az is nagy dolog de szerintem sok hasonló ember is van aki inkább üsd vágd nem apád, beállítottságú mint én.
És erre jobb excluzive címet mint a god of war el sem tudok képzelni.
Nah most jön autósoknak a gt 6 tegyük fel.
De mi marad nekünk?ki adnak még 1 god of war fél év késéssel?
Lehet ez előzmény össze dobták ps 3 ra , párhuzamosan meg fejlesztették a nextgen címet? -
trufa12
addikt
válasz
TazLeacher #40665 üzenetére
Egyébként vissza térve a külföldi vásárláshoz... Törökszentmiklósi vagyok ....
szóval hiába küldetném pestre a csomagot...Szóval gondolom megoldható aztán megtudja az címezni ugyan mind1 mit ír rá ha pestet feltudja írni akkor már törökszentmiklós sem okoz gondot úgyis pesten megy át minden csomag.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
MasterMark #40642 üzenetére
Újpesti vagy?
-
trufa12
addikt
nah ezt érdeklődve fogom figyelni éjszaka . .)
Mondjuk nekem ez köv év eleji vétel lesz .
Most lakás felújítás meg ps 3azás ezerrel.Vissza olvasva , akkor kiderült hogy az SS mégsem olyan gagyi ...
Mondjuk mióta beletettem a hdd t meg úgy valahogy magától a napok alatt ugye használat után bestabilizálódott. nincs vele gondom azóta.
Magam sem értem , mert olyanról tudok hogy 1 hangfalat.erősítőt járatni kell ahhoz hogy megfelelően működjön letisztuljon a hangkép stb ...de hogy 1 ps 3-at is járatni kell hogy hajlandó legyen megfelelően működni ezidáig nem tapasztaltam.
-
-
Ghard
őstag
válasz
Mister_X #40650 üzenetére
A rendezvény helyi idő szerint ma éjfélkor kezdődik.
De a Gametrailers már este 11től élőben fog közvetíteni.
Gamekapocs magyar élő blog és video.
ustreamélő playstation meeting.
Gamespoton,IGNen,G4tv-n is biztosan élőben fognak közvetíteni,lehet hogy keresgélni kell melyik tölt majd rendesen,mert biztos leterhelik a szervereket. -
zzola
titán
válasz
karakpecze21 #40654 üzenetére
Én nem szeretnék beta teszter lenni, így majd a második körben veszem meg...
-
leslieke
Jómunkásember
Egy kis válogatás után megvettem a Lara Croft Of The Guardian Of Light-ot. Ez áll legközelebb ahhoz, amilyen játékokkal szeretek játszani. Visszaolvasva látom, hogy többen is játszottak vele. Van még valaki, aki most vagy mostanában kezdi el?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
karakpecze21 #40651 üzenetére
99%, hogy bejelentik a PS4-et.
-
Ghard
őstag
Na, még 25 óra aztán vagy lesz valami vagy nem
King of Gaming -
törölt tag
Csak hogy senki ne maradjon le róla
-
zzola
titán
Egy kérdés, a HDD beépítő keret az slim és super slim esetében ugyanaz?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark #40640 üzenetére
Ráadásul hülyebiztosak ezek a megrendelőlapok. Postal code-hoz irányító szám, Addres line 1-be mehet a teljes utca+hsz., City-hez a város, névhez a név... Nem is értem, hogy hogy merülhet fel valakiben egy "törökszentmiklósra küld már" a XXI. században
-
trufa12
addikt
válasz
MasterMark #40640 üzenetére
??:S nem igazán értem hogy miként működik. kaphatnék segítséget ,?:S
-
-
karakpecze21
senior tag
Hát mindegy, most már nagyjából túlvagyok rajta, de mindjárt mehetek is dolgozni.
Na majd holnap valamikor már játszhatok is kicsit.
Baromira elszoktam a GT5-től, nem mintha anno star lettem volna, na de most....Meg kell tanulnom újra vezetni.Este munkába menet neki is látok.
Store-ból szedtem le pár +-os játékot.Ott már rutinosabb voltam.Csak bele akartam nézni, hogy mégis milyen.Kikapcsoltam a wifi-m, na most akarj frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Sonic*
aktív tag
PS3-on hogy lehet videót felvenni? Mármint va-e ilyen program.
-
Ghard
őstag
Mindkettőn vásároltam már, az mmoga drágább,de 10 perc és megkapod a kódot, electronicfirst olcsóbb de 10 perctől 1-2 óra is lehet amíg emailezik a kódot a paypalos emailedre.
(#40627) karakpecze21
Az academy edition tartalmazza a patcheket 2.07ig annál nem kell a letöltésre fél napot várni(#40630) Tegla80
Az utalás munkaidőben megy és nem 5 perc alatt ha más banknál vagy. -
Goldwin
aktív tag
válasz
Mister_X #40618 üzenetére
Abszolút egyetértek! A hangulatos helyszíneknek és a kissé old school játékmenetnek köszönhetően az első rész sokkalta élvezetesebb. A második résznek szebb a grafikája, viszont a kevésbé "darkos" látványvilága és a jelen kor követelményeihez igazított játékmenete miatt számomra kevésbé volt élvezetes.
[ Módosította: CoolMan ]
-
xpsyx
tag
válasz
karakpecze21 #40627 üzenetére
Hidd el, a játék kárpótolni fog!
-
Tegla80
addikt
nem értelek titeket.(téged)
PSN kártya innen [link],utalás után kb 5perc és emilben nálam volt a kód (otp-s az ellen oldali számla is,így rögtön látszik az utalásom és küldi is a kódot.)
kompletten 15perc alatt megoldható utalással 1üt. chat-en közben folyamat kommunikálhatsz vele magyarul,mit kell ettől több?karakpecze21
a GT5 az ilyen,de ha 1 szer a végére érsz a folyamatos "install"-nak akkor sokkal gyorsabb lesz.
(ilyenkor is előnyösebb a 7200rpm vagy az SSD,de senki nem hallgat rám,)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
karakpecze21 #40627 üzenetére
Én is átmentem GT5 esetében azon a kínszenvedésen, mire leszedet mindent megőszültem
De megérte várakozni. -
karakpecze21
senior tag
válasz
#79125504 #40625 üzenetére
Aham, köszönöm.Tegnap én néztem ott, de ott csak a kezdetét láttam, azaz a telepítés dátumát.
Apropó, megjött a GT5.Bakker nem semmi, kb. fél nap volt mire minden frissítést felpakolt.
Az hagyján, de mondom végre kész, játszhatok.Maga a játékon belül is ha rámentem pl. a gtlife-ra elkezd installálni valamit ami 20 perc kb.
Remélem nem fog fél órát minden egyes menünél telepítgetni, mert akkor megy a kocsimba dísznek komolyan mondom. -
xpsyx
tag
Most akkor melyiken vetted? az mmoga.co.uk-n vagy az electronicfirst.com-on? Mert sose csináltam ilyen, UKs accountom van, és megvenném a Dragonbornt, amig még féláron van? Nincs vele gond? Küldik tutira a kódot? Illetve melyiket csináltad már?
Köszi a válaszokat
-
törölt tag
Aki játszik az NFS:HP-val kérem vegyen fel ismerősnek. Nagyon jó móka egymás rekordját döntögetni a karrierben
karakpecze21
Játéknál ha rámész az information-ra akkor valahol alul ott lesz a dátum hogy meddig érvényes a dolog
-
karakpecze21
senior tag
Hol tudom megnézni, hogy hány napig él a + tagságom?
Most sürgős volt (ha valami kell akkor nem tudok várni), megvettem a nemnagyon használt magyar acountomhoz.Viszont az azzal letöltött játékokat simán használom az angolllal is.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Konczi06 #40616 üzenetére
Személy szerint nekem az első rész jobban bejött, a második mainstreamesebb lett. A Fall of Manban kétszer is meggondoltad magasabb szinten, hogy rambózól-e, mert ott még tölteni kellett az életerőd, a másodikban meg fedezékről fedezékre haladtál, maximum vártál három másodpercet. És az első posztapokaliptikusabb volt, szerintem.
-
dilipok
veterán
válasz
Konczi06 #40614 üzenetére
az uj 15 font, hasznaltan pedig van mar 7 fontert is.
-
Prime110
aktív tag
Egy indok lenne a Vita felé, ha már levágták most az árát!
PSP-n is volt valami kezdeményezés, hogy a PSP is egyfajta másodlagos kontroller szerepét töltené be, de nem is tudom, hogy hány játék támogatta végül ezt a funkciót - emlékeim szerint nem sok. És a PSP talán nem is kontroller volt, hanem mini játékokat lehetett játszani - kivétel talán a GT, ahol pl. importálni lehetett a GT5-be a PSP-s GT-ben megszerzett kocsikat, ennél több funkciót ez - ahogy tudom - nem kapott. -
Konczi06
tag
Sziasztok! Tegnap sikerült arany áron beszereznem két játékot (Resistance 2, Naruto Shipudden Ultimate Ninja Generation) kemény 4.500 Ft-ért
A Narutot aránylag ismerem, viszont a Resistance 2-t ennyi pénzért nem akartam ott hagyni. Főleg, hogy packba voltak
Valakinek volt már szerencséje ehhez a két játékhoz? Jó vásárt csináltam velük?
-
Gondolatok PS4-ről:
- Playstation Mobile / Andriod integráció: ezzel nyitna a gép egy olyan közönség felé, amire a MS és a Nintendo nem nagyon tudna válaszolni, legalábbis gyorsan
- PS Vita, mint képernyő: Wii U koppintás, de ha minden PS4 játék támogatná, akkor megelőzné a N megoldását ilyen térenTi minek örülnétek?
-
trufa12
addikt
Nem tudom ez most bug e v mi, de nincs benne a plus játék kínálatába de viszont ingyen tölthető teljes mortal kombat game .
Nem értem hogy .
át néztem mik vannak láttam free letöltöttem 9 gb telepítette és megy[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Ki próbáltam ezt a dungeon huntert - hát mit ne mondjak nem fogott meg.
A raw nekem jobban bejön a szörnyek mozgása nem rossz meg jobban is nézki ráadás darkos.
Ez meg diablo 3 -.- wow feelingű fos.Maradok a raw nál. meg ennyi erővel ott a sacred 2 az is ilyen csilli villi színes valami ha annyira ilyet szeretnék akkor azt venném meg. De egyelőre ebből R.A.W lesz . Mert diablo 2 feelinget sugároz igaz a karakter mozgása kissé ügyetlen de az ellenség elé jó ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest