Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Pont azon vagyok énis,hogy beszerezzem a Skyrimet PS3-ra.
Elődökkel soha nem játszottam,de teszt alapján tetszik.
Debrecenbe ha van valakinek eladó,akkor jelezzen,megbeszéljük,akár ma is át tudom venni. -
-
trufa12
addikt
előfizettem a plusra, tényleg remek dolog , ráadás csak 3 k ba került
remélem a sleeping dogs elérhető lesz , még ebben a hónapban végig . mert köv hét elején jön a hdd és kapom is le
-
trufa12
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
Köszönöm a válaszokat!
-
trufa12
addikt
válasz
leslieke #40291 üzenetére
igen
legalábbis szerintem .) max a világ tök idegen , a story meg úgyis más. szóval 1 élmény.
ráadás a varázslások nagyon jól meg vannak csinálva . akár 2 kézből is lehet szórni az áldást
ilyen más játékba nagyon nincs.
ez tetszik benne. bár azt sajnálom nem adták ki csak butított változatba még pc re sem jött ki az amit ígértek nah de majd most az új cím amit majd valamikor csinálnak már olyan lesz..a skyrim 1 feltupírozott oblivion, más történettel de jól sikerült
nah meg mire az előzményeket végig játszanád
igen lenne még 2 rész ebből a szériából, nem rövid játékok.
nah meg az oblivionon kívül a többi nagyon ronda már mai rálátással .ha nagyon érdekel a világ szerintem van ahol utána lehet olvasni az egész storynak
Úgyhogy hajrá uzsgyi skyrimezni -
ldave
félisten
Ha valaki tervezi PS3-on a Skyrim beszerzését, akkor most előre célszerű megvenni hozzá a DLC-ket, mert most az első héten féláron vannak.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
trufa12 #40278 üzenetére
Nincs lemez -> nincs ablaka -> nem tudom letörölni így az első indításkor kötelezően felpakolt adatokat.
@ldave: tudom, szerintem ez csak jótt tettek, nálam már előrébb van kiadóként, mint bármi más.
@MasterMark: thx, de most nézem, hogy milyen hamar le lett tudva, tegnap este kértem képből
-
Lancelot07
csendes tag
Én előrendeltem a Tomb Raidert,mert a videók és leírások alapján nekem tetszik..Viszont a Dead Space 3-at most tolom másodjára végig,utánna még kétszer legalább,mert kiváncsi vagyok a cuccokra amiket majd adni fog..trófeákkal némelyikkel meg kell szenvedni,de nagyon jó!Főleg az a szörny a kedvencem ami elpusztithatatlan
-
trufa12
addikt
válasz
szasanyi #40270 üzenetére
fps limit nem tudom hova van belőve, de régebben lehetett buherálni az ilyen dolgokat. a játék c re telepített registris mapájában . ami rejtve van , a felhasználói mappán belül valahol
így most nem tudom teljes mértékben.
nem tudom most van e még ilyen? mert ott akkor át lehetne írni hogy ne álljon meg 60-nál.
-
Mister_X
nagyúr
Kérdés: a játékok által feltelepített adatot hogyan törlöm? (lemez már nincs)
-
ldave
félisten
-
szasanyi
félisten
válasz
Mister_X #40268 üzenetére
No, ki is próbáltam. Csodát nem tett, és a PC-t sem zsigereli ki de az összkép egyértelműen jobb, szebb lett. Köszi a linket, eddig ezt nem láttam.
Van vki aki előrendelte az új Tomb Raidert? Én arra pályázok PS3 vonalon, de ennyi sz@rság után már nem mertem előrendelni hanem megvárom az első tapasztalatokat.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
james001 #40263 üzenetére
Én most fejeztem be a Dead Space 3 single kampányát. Szerintem igencsak kellemes volt, az opcionális küldetésekkel együtt (úgy, hogy egyébként jópárat meg sem csináltam közülük) bizony tizenpárórás játékidő volt benne és a végigjátszás után a new game+ menüpontban számos egyéb játékmód is unlock-olódott, nem beszélve arról, hogy co-op-ban is végigtolható a sztori, ami megintcsak más színezetet ad neki. Nem azt mondom, hogy ez volt a három rész közül a legjobb, mert nem, de ettől függetlenül szerintem korrekt iparosmunka ez, aki kedveli a szériát, az ne hagyja ki, mert hozza a megszokott minőséget!
A DLC-kről meg annyit, hogy csomó olyan van köztük, ami igazából már a játék elején megad valamilyen fegyvert, szkafandert, vagy egyéb más dolgot, szóval nem valós kiegészítő, inkább csak gyorsító a türelmetleneknek. Halkan jegyzem meg, hogy a bolttól grátiszba kaptam két DLC-kódot a játékhoz utólag, e-mail-ben, az Aliens-hez meg már a vásárláskor adtak egyet a Limited kód mellé.
-
DM-Fan
nagyúr
Rosszul gondolod! A lejátszón is nagyon sok múlik, ahogy a megjelenítőn is. Mindig a legszűkebb keresztmetszet határozza meg a végeredmény: hiába jó az egyik komponensed, ha gyenge a másik. Az átlag, 15 GB-os mkv eleve elmarad minőségben az érintetlen BD-től, nem is érdemes hasonlítani, de még az érintetlen BD-t sem mindegy, hogy mivel játszod le és hogy az az eszköz hogyan van beállítva, a TV-t ahhoz kalibráltad-e, stb.
-
szasanyi
félisten
válasz
james001 #40259 üzenetére
Ja, meg mint Rage (amiről Carmack azt mondta, a legszebb grafikájú PC játék lesz. Aha...
), de DS3 is felemás megítélést kapott. Bár konzol vonalon még csak-csak, de PC-re amit művelnek az vicc. Pölö a másik idióta aki legutóbb azt nyilatkozta, hogy a a DS3 azért nem kapott részletesebb textúrákat és úgy általában szebb grafikát, mert úgy rosszabb lenne a játékélmény.
-
james001
veterán
válasz
szasanyi #40258 üzenetére
"És erre már több példa is van, nem csak az A: CM"
Pl. a Duke Nukem Forever?Igazából én (se) keseredtem el mert hogy csúszik,az az 1 hónap nem nagy cucc. Én bízok a ND csapatában hogy ők nem szúrják el,pluszba abban is reménykedem hogy nem csak egy sablonos zombis játék lesz...
-
szasanyi
félisten
válasz
Mister_X #40257 üzenetére
Persze, de még fontosabb, hogy exclusive cím! Egyébként csak arra fel jegyeztem meg, hogy a jó cím, a fejlesztési idő és a reklám semmit nem jelent. És erre már több példa is van, nem csak az A: CM
Az meg kiváltképp bosszúság, hogy az ember beruház jó gamer PC-re, és egymás után jönnek a pofonok 720p-s konzolportok személyében.No, talán a Crysis 3 hozza azt a vizuális élményt amire várok/várunk PC vonalon.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
szasanyi #40254 üzenetére
Azért ezt még is csak egy Naughty Dog készíti, nem egy
Nevenincs Bt.(azért a Gearboxon belül sem egységes minden) és a The Last of Us ránézésre is jó, ezt a Colonial Marinesról nem lehetett elmondani.@james001: na, azért csodára ők sem képesek. Szerintem most vannak abban fázisban, hogy nap 12 óra. Egy hónap alatt csak reszelni tudnak a kódon.
-
v!ct0y
veterán
The Last of Us 2013. június 14
-
trufa12
addikt
válasz
SylarHUN #40249 üzenetére
ez szép.
én mióta befaragtam a diablo 3 al ... 30 k collector azóta nem veszek .életem nagy csalódása volt.
inkább meg veszem az alapjátékot , spórolok rajta ,, a csecsebecséket úgysem nézem minden nap
a tudatért meg plusz 15 öt kiadni...ha a játék jó jó alapváltozat is ,
a god of war új részéből gondoltam a gyűjtőre mert kratos figura stb de hát kibírom nélküle meg azt külön is lehet venni ha annyira kellene 1
-
trufa12
addikt
válasz
jookomak #40247 üzenetére
végig toltam mindet ,többször
bár régen a storyból nem sokat fogtam fel ,-.- szaros koromba de a darálás már akkor bejött, szerelmem
kratosal korán elkezdődött és azóta is töretlen
pspn szintén végig toltam az összes részt
engem most a resistance széria érdekel, az első része meg van de nem jött be szerintem több mint a felét megcsináltam most félre tettem, remélem a második, 3 adik azért jobb bár a 3adik már tuti
majd végig kell tolni csak most nincs is kedvem lövöldözni.a killzone is jó kis széria volt a 3 adik részéből már nem sok van.
de most a dragon age-be vagyok belemerülve nyakig.
holnap után érkezik a második része, szóval szerintem holnap meg péntek délelőtt az 1 et kiakasztom és mehet a 2. -
jookomak
őstag
válasz
trufa12 #40245 üzenetére
Ez a legjobb az egészben, hogy aki most száll be a ps3-ba, az végig tud vinni olyan szériákat (nem csak játékokat), amik kiváló minőségűek, és olcsón beszerezhetőek.
Gow-val nem játszanék, amíg az előző részeket végig nem toltam. Jobb ismerni az egész sztorit, és amíg a régieket tolod, addig az új még olcsóbb lesz. -
trufa12
addikt
-
trufa12
addikt
-
-
Mister_X
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
Hidd el, én is leszarom, hogy az 50"-os plazmám adott esetben 180 W-ot is megeszik egy óra alatt, miközben egy szutyok 40"-os LED-LCD meg csak 60-70 W-ot - pont nem érdekel, mert olyan minőségű és méretű képet kapok, ami bőven kárpótol, de azért azt már nehezebben emésztem meg, hogy ha 6-7 W-ból megoldható egy BD-lejátszás, akkor ne egyen már a készülék 120 W körül ugyanezen feladathoz, mert az kicsit durvább difi azért. Nem vagyok az a "sötétzöld", aki mindent kikapcsol standby-ból is, meg kihúz mindent a falból, mert pont nem érdekel a standby fogyasztás sem, sőt, a TV, vagy a zene is megy egész nap háttérben is, ha itthon vagyok. Nem ezen fog felkopni az állam, de ettől függetlenül az ésszerűtlenségnek nem vagyok híve.
Ugyanakkor vedd észre, hogy a fogyasztást egyébként csak egy huszadrangú érvként hoztam fel, a lényeg pont az volt, hogy a PS3 sehol nem képes olyan képminőséget produkálni egy BD-ből, mint egy profi BD-lejátszó, ráadásul olyan alapzaja is van, ami tönkreteszi a filmnézés élményét, plusz lassabb a lemezkezelése is! Minőségi célra profi eszköz kell, a PS3 pedig nem profi BD-lejátszó, ez meg tény.A többi értelmes hozzászólást nem kommentálnám (nem a tiedre célzok).
-
trufa12
addikt
válasz
Mister_X #40237 üzenetére
Mondom ne sírjon már senki .... -.- mert most 2 játékkal kevesebbel játszol évente...
akinek kajára alig futja . meg az alap számláira , nah olyan ember előtt ezt ne is említsd vagy kezdj el futni.UI bocs a kirohanásért , csak az ilyet nem szeretem. Nagy gondok ezek , hogy van ps 3 mom és mennyi a villany számla... meg veszek játékot havonta 1-2 10-20 ezer ft között .
inkább azon gondolkodjunk ha mindezt nem tennénk nah akkor mennyi pénzt spórolnánk....
meg ha persze az állam fizetne normálisan azok sem nyúlnák be a sok ezer milliárdat.
-
trufa12
addikt
így van...
nem tudom mit kell szarozni, akinek már arra van pénze hogy meg vegye a konzolt, és játékokat vegyen hozzáa villany számla kifizetésével sem lesz gondja
mert ismerek olyat akinek gondjai vannak nah neki nincs is konzolja,sem pc-je.......én utána sem merek számolni mennyit költök rá, 84 volt postával az alap gép meg 4 játék ,
nah azóta már 5 játékot vettem..
veszek hdd t
még játékokat szépen lassan , hamar meg van az úgymond kidobott 2xx ezer ft.... és hol van ehhez képest a villany számla , sehol!!.ha az ember nem használna semmit csak az alapdolgokat... inkább ezen kellene gondolkodni akkor mennyi pénzt spórolna , de hát az ember arra teremtetett hogy költse amije van , nem gyűjtögető életmódot folytatunk de azért sírunk.. mert mindig másra vágyunk mint ami van.
-
-
ldave
félisten
Most olvastam, hátha valakit érdekel
Nézegettem a PS3 lemezeim és feltűnt, hogy egyesek BLES, másikok BCES kóddal vannak ellátva és rákerestem, hogy ez mit jelent:
- 1. betű: "B", ha Blu-ray a lemez, "S" ha DVD
- 2. betű: "C", ha 1st party Sony cím, "L", ha 3rd party játék (akár PS3 exkluzív, akár nem)
- 3. betű: régióra utal, "E" Európa, "U" USA, "J" Japán és végül "A" Ázsia
- 4. betű: "D" ha demó kiadás, "S" ha teljes játékEnnyi
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
buci30 #40229 üzenetére
Fogyasztási adatokat itt találsz a különböző modellekre. Az eredetileg 40 GB-os FAT-em e szerint 120 W körül kajált egy BD-lejátszás során és úgy 130 W-ot eszik játék közben.
Miért ne vinné a lejátszó a lemezt, vagy a feliratot? Hidd el, nem lesz gond. Igen sok BD-m van, egyszer nem fordult elő, hogy a Pioneer-lejátszó valamelyikkel ne boldogult volna. Vinnie kell az írt lemezt is az asztali lejátszók nagy részének és szerintem a Slim-nek is, de ezt soha nem próbáltam, egy darab írt BD-m sincs.
-
Sonic*
aktív tag
Kéne csinálni egy hivatalos ph Bf3 szervert!
-
buci30
addikt
válasz
DM-Fan #40225 üzenetére
100W/h?
Akkor mennyit eszik ha játszok ?
Pont azért nem szeretnék venni blu-ray lejátszót mert az ha nem viszi akkor nincs kód pack hanem lejátszó cserre kell. Vagy nem visz minden felíratót stb.
Ha pl nem eredeti helyről van filmem és ki írom 32GB USB3-as pendrivre akkor azt is viszi?
Vagy az írt lemezt is?
Nincs hozzá nyúlva a PS3 Slimhez nincs kikormolva -
DM-Fan
nagyúr
válasz
buci30 #40224 üzenetére
Betenne, ha nem tudná akadásmentesen lejátszani! Gondolj bele, hogy egy szimpla asztali BD-lejátszó mennyivel egyszerűbb hardver és mégis csodás minőségben játssza le a BD-ket! A BD eleve szabvány, csak natív felbontásban játszhatja a lejátszó, szóval ezzel sem lesz gond. Eleinte én a FAT PS3-amat használtam BD-lejátszásra, aztán ahogy hízott a gyűjtemény, úgy lecseréltem egy profi Pioneer-lejátszóra, mert a falnak mentem attól, hogy hallom filmnézés közben a PS3 hűtését, meg tudom azt, hogy 100 W körül bekap óránként BD-lejátszáskor, a BD-lejátszó meg 10 W-ot sem, plusz nincs boot-idő: nyitod az ajtót, lemezt berakod, megy. Plusz ugye az asztali lejátszó hiba nélkül kezeli a HD-hangnormákat és támogatja az YCbCr BT.709 színteret is, amit a PS3 sajnos nem tud.
Ettől függetlenül a SuperSlim már biztos kevesebbet is fogyaszt, gondolom csendesebb is és ha veszel amellé is egy BlueTooth-os BD-távirányítót, akkor talán egész használható BD-lejátszó lehet belőle.
-
Mister_X
nagyúr
Akinek megvan a Wonderbook, az tudna egy privátot küldeni?
-
buci30
addikt
Minden Blu-ray filmet lejátszik a PS3 slim?
Vagy honnan lehet tudni ,hogy lefogja játszani? Vagy pedig lehet frissíteni ezt is ,hogy mindet tudja olvasni? -
james001
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
ldave
félisten
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
kelzsoca #40172 üzenetére
Jaja, a Bioshock Infinite szerintem az egyik legzseniálisabb játék lesz, ahogy az első rész is benne van a top10-ben. Nagyon várom, amit eddig láttam belőle pár órányi játékmenetet, az nagyon-nagyon meggyőző. Persze jöhet a Last of Us is, bár a zombis játékoktól már komoly csömöröm van.
-
ldave
félisten
válasz
Sonic* #40205 üzenetére
Tipikus magyar használtpiac
PSN-ről ingyenesen letölthető az Extended Cut DLC, ami kicsit kibővíti a játék végét, de nem kötelező, szóval megnézheted milyen az eredeti befejezés, majd feltéve a DLC-t mi változik vele.
Technikailag viszont vannak gondok a játékkal, nemrég írtam róla egy kis beszámolót ide a fóromra. -
ldave
félisten
válasz
Sonic* #40203 üzenetére
Ha PS3-on játszottad a második részt, akkor jó vétel amit írtál, hisz tudod folytatni a karaktered a harmadik részben, így megmaradnak a döntéseid is, amiket az első két részben hoztál. Multit még sokan játsszák, legalábbis pár hete, amikor én játszottam vele még gond nélkül találtam Bronze meccsre csapatot.
-
bads1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- ASUS routerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest