Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felreppentek pletykák, mely szerint a 20.-ai Sony rendezvényen a Team Ico legendásan régóta készülő játékáról, a The Last Guardian-ról is lesz szó. Nagyon remélem, hogy nem egy PS4 nyitócím lesz belőle... Fumito Ueda a weboldalán reagált erre, annyit mondott, hogy a döntés a Sony Computer Entertainment kezében van a megjelenéssel kapcsolatban.
-
bendon7
csendes tag
Igen, de ha usa, vagy uk-s accot csinálsz akkor a saját emailedet nem fogadja el. Akkor megtetszett pár játék és megpróbáltam letölteni, és elfogadta a magyar hitelkártyát is usa címmel. 4 éve. Ma már nem lehet megcsinálni, mert nem fogadná el a magyar bankkártya adatait.
-
-
Tegla80
addikt
válasz
karakpecze21 #40192 üzenetére
Ha gyorsan szeretnél fejlődni akkor az online "SE"-eket csinálgasd. jó az xp odsz és pénzben sem utolsó,ha "200%"on vagy már
-
Tegla80
addikt
válasz
karakpecze21 #40190 üzenetére
(jelenleg nincs háttér a PS-emben, vennem kell az SSD-t PC-ben használom tovább)de Vegyél fel esetleg barátlistára és ha visszaigazollak,akkor megosztásból tudnál vinni autót singlire és rámírva kicserélném és újra vihetsz,mindig amihez kell. sajna jelenleg nemtom mikor jutok hozzá,jó áron 1 hibridhez,de keresgélem(21ért van jelenleg ami picit sokkalok Én is,de a kényszer olykor..... azt kiderül)
-
karakpecze21
senior tag
Mondjuk ebben igazad van.Hát az EA-n nagyon be is rágtam, az tuti, hogy nem veszek többet olyan játékot.
Mondjuk nagyon sokan szeretnik is, nem véletlen.Nyűg alatt azt értem, hogy nekem kicsit unalmas mikor még kis hurka autóval kell mennem, akkor kezd beindulni a játék amikor már frankó kocsit összekaparok.
Ettől függetlenül inkább újbólkezdem.Ha letölenék egy mentést nem tudom, nekem kicsit olyan lenne mint ha más cucca lenne és nem az enyém és mondjuk ez így is lenne akkor.bendon7: Nincs mit, hát sok sikert hozzá.Csak meglesz az a jelszó.
Szerk: Jah, hogy maga a hotel email címét használtad fel, én úgy értettem, hogy csak a hotel nevéről írtál egy kamu címet.Hát ez nehéz ügy lesz szerintem.Nem is tudom ez honnan jutott eszedbe.[ Szerkesztve ]
-
bendon7
csendes tag
válasz
karakpecze21 #40178 üzenetére
Köszi szépen! Akkor még van remény, hogyha valahonnan előkaparom a jelszót...A kamu emailt, egy usa hotel email címét adtam meg, és akkor elfogadta, tudtam vásárolni.A hong-kongi a magyart is elfogadta...
-
Ghard
őstag
válasz
karakpecze21 #40181 üzenetére
Azért azt te is látod,hogy Turismoból nincs évente új rész. A fifa és társai évente jönnek,nyilván azért kapcsolják a szervert,hogy az újat vedd.
Talán egy játék sincs online téren így támogatva ahogy a GT5. Rendre jönnek az új eventek(sőt már szerintem több az online verseny,mint a single),ott a GT academy,hatalmas és aktív a felhasználók száma is,kizárt,hogy egyhamar ezt bezárnák.#40185) karakpecze21
ha ez nyűg,akkor szedj le egy fullos mentést netről.[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Tegla80 #40184 üzenetére
Nekem 1,5 éve volt PS-em és akkor az idő alatt nagyon sokat játszottam a GT5-el.Természetesen azért nagyon messze voltam azoktól (nagyrészt) akikkel multiban toltam.
Persze tudom, hogy a multi része sokkalta jobb, de én azért elvoltam a single résszel is.Most egy nagy nyügöm van, hogy kezdhetek mindent a 0-ról.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz
karakpecze21 #40181 üzenetére
Gyere "hozzánk" versenyezni online és rájössz,h a singli mekkora kuka. jah és a fizika is más online,pl Én ezért nem is játszom a singlit .(a GTR es accom csak a multy-ban fejlődött oda ahol van,,nem a singlitől
) ami ticket van azt begyűjtöttem 0-végig és a rally-history,évszámos,stb is rengeteg van,szóval kipörgetem másolgatva,vagy átküldjük. de ehez még olvasnod kell sokat a GT5 ről,mit és hogy lehet benne
-
Tegla80
addikt
válasz
karakpecze21 #40176 üzenetére
Ne aggódj,még évekig meglesz neki tutira!( a prologue ét is "csak" tavaly kapcsolták ki) Bendon7: ha be tudsz lépni az akkori accountodba akkor ott a letöltési listádból újra le tudod szedni!!,de ehhez be kell tudnod lépni
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz
bendon7 #40177 üzenetére
Hát ha be tudnál jelentkezni azzal a profiloddal amivel vásároltad akkor minden további nélkül használhatod a játékokat.
Ha nem tudsz, akkor szerintem nincs mit tenni.Kamu mail címmel egyáltalán hogy tudtál regelni PSN?Elvileg küld egy aktíváló linket a mailcímre.
Bár lehet én emlékszem rosszul.[ Szerkesztve ]
-
bendon7
csendes tag
Sziasztok! Ha Valaki tud segíteni....! Volt egy 60 gb-os fat gépem amire a psn storeról hong-kongi, és usa accunttal töltöttem le anno (2009-ben) játékokat bankkártyával (akkor még elfogadta, sőt a hong-kongi store a magyar e-mailt is elfogadta).
A gép tavaly meghalt (elöször olvasófej aztán sárga led)- így a letöltések is elvesztek.
Most vettem egy 320 gb-os slimet. Azt szeretném kérdezni, hogy a letöltött játékokat felejtsem el, vagy van valami lehetőség az új gépre is letölteni.... Kamu e-mail cím volt megadva az usa storon. A gond, hogy már nem emlékszem a jelszóra sem, de minden más adat meg van (bankkártyaszám, stb) Érdemes érdeklődni a sonynál? -
karakpecze21
senior tag
Most beszéltem le egy GT5-öt 3k-ért.Szerintem ez nagyon jó ár érte.Remélem ezen egy darabig marad még a multi.
[ Szerkesztve ]
-
-
kelzsoca
félisten
Erős tavasz ígérkezik, pár cím, ami mellett nem érdemes elmenni:
God of War: Ascension
Megjelenés: 2013-03-14BioShock Infinite
Megjelenés: 2013-03-26The Last of Us
Megjelenés: 2013-05-07[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Tegnap az Onlie UK store-ban vettem a 3 hónapos live-ot. Benne is van a fizetési történetemben, de zárójelben van. Ez nem tudom, hogy mit jelent. Az MK9-nél azt írja 38 nap van hátra....
-
trufa12
addikt
ninja gaiden nekem idegölő volt.
a bayonettát azért nem veszem meg mert a második része wii u exluzive lett
castlevaniát is befogom szerezni ebben igazad van
csak azzal meg úgy vagyok veszek 1 xbox 360 at.... ..
nah de akkor maradok ezeknél amiket már úgyis kinéztem
aztán marad az eredeti tervem
xbox 360 an ott lesz a tucat játékok számára... ott az a sok DL lemez , mire másra való ....
ps 3 ra meg csak az exluzive címeket fogom össze szedniígy maradok ying-yang-ba
támogatom is a játék fejlesztőketamelyik megérdemli a tucat szaroknak meg úgyis mind1.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz
dilipok #40166 üzenetére
azon is túl vagyok már
ni no meg majd később ... az nekem rá ér még , de nem vonom kétségbe hogy nagyszerű mű lett, de én inkább a god of war féle vagyok.D jobban szeretem a vért a belezéseket , mint a varázslatos animés témákat.
de mindenképpen meg fogom majd később venni.
heavy rain megint csak későbbre teszem , most 1 mozifilmért nem adnék ki 4 ezret.
de utána olvastam, néztem videót tetszik. meg anno a fharenheit is tetszett.minthogy egyelőre pénztelenség van . így most olyan játékot keresek , ami sokáig kitart és régebbi így az ára is kevés. de ha neki ülök az a gond képes vagyok letolni 8 órát egyhuzamban ,
de végül is találok én , nem terhellek titeket a problémámmal
ott az a folklore az is animés , de ahogy elnéztem van benne tartalom, meg már 2500 ft környékén be tudom szerezni
akkor a kingdom of amalur is , az is olyan 4 k környékén van már.
a dragon age 2 őt már meg vettem , még az 1 szerintem fele hátra van szóval 1 darabig meg leszek
elő rendeltem a god of war új részét, azt tuti fél nap alatt ki akasztom amint meg jön 1 huzamba alvás nélkül, utána ott az online móka ami remélem jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz
trufa12 #40165 üzenetére
Nem csak a God of War, van azért más is: LittleBig Planet, Killzone, Resistance, inFamous, Uncharted, Gran Turismo, Heavenly Sword, Ratchet & Clank, Sly Cooper, All-Stars Battle Royale, MotorStorm, Heavy Rain, Ni No Kuni, és még lehetne sorolni a kiváló exkluzívakat...
-
trufa12
addikt
válasz
Mister_X #40164 üzenetére
okok
a ps tényleg csak a god of warral fog az emberek köztudatában meg maradni , de hát ez így is van rendjén . 1 igazi eposz
az a helyzet akkor régmúltból már olyan más nagyon jó cím nincs?S
amit olcsón be tudnék szerezni,.
mert egyébként tudnék mit venni ha lenne rá keret mert amiket most ki adnak több mint a fele érdekelcsak hát círka 100 ezrem nincs most csak pár új játékra.
így is megbánom mert ezek csak játékok pár órás játék idővel
kivéve a dragon age abba jó pár órát bele toltam az megérte postával a maga 2300 ft os árát
és még sehol nem tartok
van benne bőven kakaó.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
God of war új része előrendelve
igaz csak az alapváltozat . de hát erre futja .
pedig az igazi collectort de meg vennémcsak hát 24 k...
[ Szerkesztve ]
-
-
trufa12
addikt
sziasztok
tudnátok most javasolni a régebbi játékokból valami
akciós kalandos , hack n slash címet?dragon age 1-2 ok
dead space 1 en rajta vagyokfolkloret is próbálom beszerezni
lövöldözős most nem kell.mármint fps
uncharted széria sem érdekel most nem akarok kincsre vadászni.csak kellene még valami plusz ami felett lehet át siklott a figyelmem
[ Szerkesztve ]
-
Zigur
senior tag
Ez érdekes felvetés. Ami infót látni az új xbox és ps4-ről, az alapján úgy tűnik egyik sem megy bele a csúcsteljesítménybe, a Wii U mintájára nem lesznek erőgépek, így a Cell emuláció kizártnak tekinthető szerintem. Ha pici esze van a Sony-nak akkor amit írsz megcsinálja, hogy Gaikai-n keresztül játszható legyenek a régi játékok, persze kérdés az mennyire lesz jó, főleg itt a keleti, másodrendű előfizetőknél mint mi.
-
Kicsit elgondolkoztam ezen a digitális vásárláson. PS4-el kapcsolatos pletykák közül szinte mind valamilyen AMD-s megoldásról beszél, szóval a Cell processzor kikerül a képből, emiatt a PS3-as játékok lejátszására nem biztos, hogy lesz valami hardveres lehetőség (hacsak nem dobnak bele egy Cell-t a PS4-be, mint tették azt az első generációs PS3-ak esetén). Erre megoldásként a Gaikai-féle streamelős rendszer került már többször elő, viszont azt nem tudni, milyen módon, esetleg előfizetés PSN+ mintájára? Ha PSN-en veszek meg egy játékot, digitális formában, akkor arról a Sony-nak van adata, hogy ez az user, ezt meg ezt vette, legyen az teljes PS3 játék, vagy PSN-only cím.
Szerintetek, a Sony-t ismerve, mennyi az esélye annak, hogy az ilyen címek elérhetőek lesznek az új gépen újbóli előfizetés vagy megvásárlás nélkül? PS Vita esetén jól jártak, akik digitálisan vették a PSP-s játékokat, mert azok futnak Vita-n, mindenféle újbóli pénzköltés nélkül. -
karakpecze21
senior tag
Itt ezen a teszten nem húzzák le túlságosan.
Én ugyan nem konzolon próbáltam, de nekem tettszett, de hozzá kell tennem imádok mindent ami Alien.
Nekem különösebb problémám nincs vele,ha az ember kicsit huzamosabb ideig tolja nincs baj vele. Én a coop miatt meg is fogom venni, de az irányítás miatt lehet pc-re.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
Azért ennyire nem rossz! Így a harmadik mission után azért egész kellemes hangulata van. Nyilván jön még majd pár update a bugokra, de azért eléggé be tud vadulni. Az várható volt, hogy nem ez lesz a következő Quake, de azért el lehet ütni vele az időt. Sajnos az én reményeimet sem váltotta be, szerintem az előző Alien-játék jobb volt, azzal így utólag semmi bajom.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
en mar az elozo resznel elhataroztam, hogy egy percet nem vagyok hajlando olyan alienes jatekkal jatszani, ahol megtamad az alien, a fohos elkapja a fejet, kuzdenek par masodpercet, majd nemes egyszeruseggel lerugja magarom. Na egy nagy tudjatokjolmit
Annyira illuziorombolo tud ez lenni, hogy sirhatnekom van
Szerintem ezt kihagyom, pedig nagyon vartam. Legalabb egy eve tukon ultem, hogy vegre megjelenjen. Tele van a net a gyengebbnel gyengebb ertekelesekkel. Sajnalom nagyon
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz
jookomak #40143 üzenetére
Pontosan az ilyen hülye, hülyén hangzó szövegek miatt igyekszem kerülni a magyar borítós kiadásokat, legalábbis ha tehetem. Csak amikor hívtam az egyik boltot, akkor azt mondta az eladó, hogy nincs nekik raktáron, de tud rendelni, viszont az angol kiadásra többet kellene várnom. Na mindegy, lehet megveszem inkább PSN-en.
-
Lemezes formában megvan valakinek az Ico&SotC HD játék, tényleg magyar szöveges a borítója?
-
DM-Fan
nagyúr
Na, Aliens: Colonial Marines első benyomások. Hááát, vegyesek az érzelmeim, kicsit többet vártam. Ultimate Badass, vagyis a legnehezebb fokozaton (HUD-ok nélkül) fogtam bele, túl vagyok az első 2 mission-ön, eddig nem izzadtam meg. Ami elsőre eszembe jut, hogy puritán, bugos és amitől előre féltem: a filmek ismeretében nagyon sablonos. Szerintem a legutóbb PS3-ra megjelent Aliens vs. Predators sok szempontból jobbra sikeredett. Persze, még nagyon a játék elején vagyok, de a Youtube-videók alapján ennél azért jobbat vártam, igaz, azokon a videókon nem PS3-as verzió szerepelt. Pedig eleve 1.02-es patch-telepítéssel indított, 106 MB volt és több, mint fél óa alatt csorgott le igen gyors netkapcsolat mellett.
Aztán aktiváltam a Limited Edition kódját is. A single-en kívül mást eddig nem próbáltam. Rajongóknak ajánlott, átlag játékosok egyelőre szerintem kerüljék! Később még írok, ha már többet láttam belőle.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
#49155328 #40130 üzenetére
Sajnos volt vele más gond is.Baromira darabosan lehetett vele fordulni.Nem lehetett vele úgy normálisan, pontosan célozni.
A kinézetével is volt pár gyanús dolog.Pl. az analógokon a gomi alja amit alap esetben nem látsz (alulról) tiszta sorja volt.Azaz túllógot jópár mm-t.Az eredeti joyomon véletlen sem találtam ilyent. -
-
karakpecze21
senior tag
válasz
james001 #40132 üzenetére
Hát köszönöm a segítséget, rákeresek erre a listára.
Pedig haverral pont beszéltük, hogy majd megvesszük a Fifa 13-at is, de ezek után 1ft-ot sem adok érte.
Megvenném azt most jó drágán, azt ki tudja ha jövőre jön az új akkor már nem lehet használni.
Na most nagyon fel...tam magam.[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
karakpecze21 #40131 üzenetére
ha jól rémlik, az MGS4 multinak is lőttek.
-
törölt tag
-
james001
veterán
válasz
karakpecze21 #40131 üzenetére
A híresebb játékoknak még megy (pl. Gran Turismo 5,Uncharted 2),de a legtöbb EA játéknak már lelőtték. Van erről egy lista egyébként,asszem vki nem rég be is linkelte,keress rá szerintem.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
james001 #40129 üzenetére
Hát akkor de jó, hogy direkt 2db-ot vettem.
Basszus én nem is gondoltam, hogy ilyen van, eredeti játéknál.Az elég bosszantó, ha az ember esetleg megveszi drága pénzért megjelenéskor és 1-2 év után lelövik a servereket.
Oké ha 10 éves játék, nade egy 3 éves játéknál.Többet EA játékot az életben nem veszek.Más játékoknál is van ilyen, vagy honnan tudja az ember mit vehet meg ha online is szeretne játszani?
Oké hogy az új játékok mennek, de nem mindig tudok tizen x ezer forintot kiadni. -
törölt tag
Nem veszik el semmi ha full backupot csinálsz, csak nagyon sokáig fog tartani. 4-5 óra.
Karakpecze21 40089 már egy jó ideje 5 voltosok a joyok amit külön árulnak.
Én itt vettem és tökéletes: http://konzolokszervize.hu/sony-playstation3-ps3/kiegeszito-playstation-3-dualshock-3-wireless-controller-feher
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz
karakpecze21 #40128 üzenetére
Van ilyen sajnos. A többi régi más EA sportjátéknál se működik (pl. Fifa 10,11) már egy szerver se.
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
Ma megvettem az NHL10 játékot a Tacskoban, mert nagyon olcsó (1500ft) volt.
Mindjárt megvettem havernak is, mert gondoltam ezzel majd tudunk online játszani.A borító szerint van online játékmód.Okés, örülök hú de olcsó.
Létezik az, hogy ennél a játéknál már leállították az online játékmódot???Eme szép szöveget írja, amint bármi online dolgot szeretnék indítani:
"The EA servers for this title have been permaneenly suhut down and online features are no longer available, thanks for P "Nem tudok angolul, de akkor jól értelmeztem, hogy megszüntettek mindenféle online funkciót?
Ilyen van?Milyen jó, hogy megvettem.... -
Mister_X
nagyúr
GoW III kitolva. Valódi remekmű. Viszont egy valamit nem értek: azt mondják, hogy a Ghost of Sparta vége összefügg a III-éval, de hogy? Megköszönnék egy kis spoilert, akár privátban.
-
TazLeacher
nagyúr
Ez gyors volt, köszönöm.
-
supercow
őstag
válasz
TazLeacher #40122 üzenetére
Account Management -> Transaction history -> List of services -> Playstation Plus
-
v!ct0y
veterán
válasz
TazLeacher #40122 üzenetére
plusos játékon háromszög és a ott information és kiírja, hogy mennyi napig használhatod még.
-
TazLeacher
nagyúr
Hol tudom megnézni, hogy meddig van Plus előfizum? Most ráküldtem 3 hónapot, de fogalmam sincs, hogy egyébként mikor járt volna le...
-
xpsyx
tag
Jetpack Joyride most ingyenes a Store-on..Esetleg ha valaki érdekel
-
trufa12
addikt
Egyébként nekem hála égnek szépen beállt a super slimem. szóval most már akadás mentesen megy, nemigazán értem mi volt a gond.
-
Zsibin most vettem 1000ft-ért egy igazi gyöngyszemet,hatalmas nosztalgiajáték:Metal Gear Solid 1 ps1-re.
Eredeti tokjában, szinte karcmentesen.
Teljesen bezsongtam tőle,alig várom hogy hazaérjek és kipróbáljam.
Rég nem volt ilyen! -
Edgeri
senior tag
Remélem ez már jó lesz Youtube használatra...
-
supercow
őstag
válasz
dilipok #40109 üzenetére
No offense, én is angolul dolgozok mégis magyarul írok, egyébként ajánlom figyelmedbe...
Mindegy is, maradjunk PS3 témánál. 10 perce megjött az 500GB Superslim, nem olyan nagyon gagyi ropogós műanyag mint ahogy képek alapján gondoltam, a hálószobába tökéletes lesz mert nincs is sok helyem neki. Most kell hagynom felmelegedni mert a futárnál úgy tűnik kint töltötte az éjszakát a raktárban
Este bekapcs, beállítás, aztán 3 napig Plus letöltések, trófea szinkronizálás meg ilyenek. -
karakpecze21
senior tag
Nah kitakarítottam és újrapasztáztam a gépezetet.Az újrapasztázás nagyon rá is fért, mert úgy rá volt szárazva, hogy alig tudtam leszedni a hűtőt.
Most legalább minden üde és friss. -
-
-
trufa12
addikt
válasz
M@trixfan #40104 üzenetére
én ugyan ebbe a hibába estem..... évekig nem játszottam , olvasgattam-.- ahelyett hogy jó szórakoztam volna
bár az olvasás hasznos , tanultam is belőle
de mennyi mókárol lemaradtam az idő meg csak telt....
de sikerült vissza találnom .
és immár zabálom a gameket azért a gamer mult nem hal ki nem jelentenek nagy akadályt a játékok.
bár a dragon age el meg szenvedtem , és most is szenvedek bár kezdek bele jönni, de a szerepjátékok körében nem sok tapasztalatom volt .
szépen haladok, már a démonok ellen megyek .
tegnap kissé túlzásba vittem -.- 02 10 körül hagytam abba a játékot.... pedig már 23 órakor abba szerettem volna hagyni , de még ezt meg csinálom azt meg csinálom... aztán elértem 1 részhez ami gondolom nem lesz rövid nah ott hagytam abba
-
M@trixfan
addikt
válasz
DM-Fan #40103 üzenetére
Értem, sajnos nekem sincs sok időm játszani, de pont mostanában határoztam el, hogy többet fogok játszani a hardverek olvasgatása helyett. A mennyiség nálam sem sok, viszont a minőség annál inkább számít nekem. Projektoron sajnos nagyon keveset tudnak nyújtani a multiplatform játékok, nagyon zavaró a felbontás, stb... Mondjuk nekem a szívem csücske a Stalker sorozat és a Metro 2033. Ezekhez pedig kell a PC, egér és biklentyűzet. Van hozzá vezeték nélküli Xbox 360 vezérlőm is amit natívan támogatnak a játékok es a Steam. Én valószínű építek egy ITX játékgépet, arra fejleszteném a C2D gépemet. Nagyon érdekelnek az új konzolok is egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
M@trixfan #40100 üzenetére
Mert mostanában alig kapcsolom be a PC-m, netezni is iPad-ről szoktam, a lakás abszolút másik helyiségében van a PC, mint ahol a plazmám és az 5.1-es rendszerem és nem is akarom a PC-t áttelepíteni a nappaliba, nem oda való. Szóval pusztán lustaságból nyomom PS3-on, akárhogy is rusnyább, mint PC-n. Ha nagyon akarnék, össze tudnék dobni egy játékra is elég erős PC-t, ami dekoratív lenne és elférne a nappaliban feltűnés nélkül, nyomhatnám ugyanúgy kontrollerrel a kanapéból PC-n is, de nincs rá igényem, ugyanis iszonyú keveset játszok már. Amiatt az évi 1-2 játék miatt ugyan nem pakolok össze másik PC-t. Tavaly ha 2 játékot vettem és játszottam összesen, akkor sokat mondok, nem igazán van erre időm, meg kedvem se sok. Az év elejét vártam a Dead Space 3, a Colonial Marines, illetve a Bioshock Infinite és a Tomb Raider miatt, ezeket majd végigtolom, aztán szerintem megint lesz egy év holtidő. A legtöbb időmet iPad-en töltöm, sokkal inkább lekötnek a logikai/kreatív játékok, mint a konzolos hentelések.
[ Szerkesztve ]
-
semetka
őstag
válasz
Lancelot07 #40078 üzenetére
Előrendelve.
-
dilipok
veterán
válasz
M@trixfan #40100 üzenetére
nekem is van jatekra pc-m, de megis a legtobb jatekot konzolon jatszom, mert nekem sokkal kenyelmesebb csak ledobni magam az agyra a kontrollerrel, aztan mehet a jatek. Pedig meg a gep is a tv mellett van (filmnezesre ezt hasznalom altalaban), de valahogy megis egyszerubbnek tunik a konzolon jatszani. A gepen csak az MMOk, BF3 megy, de azt meg monitoron tolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest