Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wesker24
senior tag
Quadroracer: Na szóval megcsináltam azt amit leirtál beállitottam őket megnéztem őket de igy sem volt jó !! A nod32-öt meg kizárhatjuk mert akkor sem indult a játék amikor a gépen semmilyen antivirus progi nem volt !! Ugyanis a Nod32 teljes törlése után se indult el a game !!
Target78hu: Ha törlöm a gameguard mappa tartalmát a gép mindig újra és újra telepiti updateli a gameguard progit !! Routerem meg nincs csak egy sima D-LINK ADSL modemem van !!
Amit leirtál progikat azok nagy része fennt sincs a gépen (a daemon toolst kivéve) a többi progi nincs telepitve daemon tools antivirus tűzfal progik bezárva. Amit pedig leirtál azt az adatvégrehajtási progik megakadályozását azt be se kellett állitani mert már alapból azon volt a pipa amit te leirtál !!De még igy is hogy mindent végig csináltam még igy se akart elindulni a game !!
Azt szeretném megkérdezni hogy ez a játék elindulhat Dial-up-os ADSL internet kapcsolattal is ?? Mert ha igen akkor újra veszem az egész Xp-t mert már a hócipöm teli van ezzel az egésszel !!
Új hozzászólás Aktív témák

- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1 humoros
- Android szakmai topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest