Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wesker24
senior tag
Részemről ennyi volt a játék !! Már le is töröltem a gépről !!
Elviszem a kocsit az F-V -ös szintig összegyüjtöm rá az RP-t hogy meglegyen az Applicaton Form a License Testre !! Elötte mentem 2-3 kört Pratice-on !!
Aztán mentem rendesen de egy kicsit megcsúsztam és mivel időre megy 50 méterrel a cél elött lejárt az idő !!
És már RP-m se volt több !! Meg aztán már nem volt kedvem újabb 1400 Rp-t szerezni arra az Application Formra !! Meg aztán nekem egy játék sem ér annyit hogy fizessek érte !!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest