Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razin
csendes tag
válasz
PepeDon
üzenetére
PepeDon en is jartam igy TA-n es engem is felhuzott nemegyszer hogy van aki direkt keresztben all a pajan es mindenkit kilokdos aki elmegy mellette, nem kap buntit, en, aki normalisan megyek es neha nem tudom kikerulni rogton buntit kapok veszelyes vezetesert... valoban jolenne nehany valtoztatas, akar szavazassal is pl kitiltathatni x idore bizonyos jatekosokat az adott versenytipusrol.
kulonben meg igaza van nehany embernek, nem lenne jogos lehurrogni (en is szoktam ha televan a hocipom (
) a PT-t mivel (ha jol tudom) ez meg mindig beta verzio, tehat modositasok alatt all... viszont jolenne ha az itt leirt hibakat/bugokat/hianyokat valaki tudna tovabbitani az illetekes helyekre (bar lehet ez meg is tortenik, legfeljebb nem reagalnak ra) 
a hibak alatt ertem azt is, ha pl ha valaki nem versenyszeruen jatszik (keresztben all a pajan vagy sokat utkozik mas kocsikkal). tudom, az ilyet nehez kiszurni, de egyre tobben vannak akik mivel nem tudnak nyerni, ezert mindent megtesznek hogy masok se erjenek el jobb helyezest... persze ez nem csak a TA-ra vonatkozik, meg a Wangan-on is surun elofordul hogy van aki gyenge kocsival kilokdos mindenkit az elejen, persze kesobb megelozzuk de a koridoknek/helyezeseknek annyi... persze lehet mondani hogy a kovetkezo verseny elott ki lehet kickelni, de pl az 5 koros Wangan fogyasztja a BP-t rendesen, raadasul hiaba...
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Nintendo Switch Lite (Picofly, CFW, Dualboot) eladó
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a PT-t mivel (ha jol tudom) ez meg mindig beta verzio, tehat modositasok alatt all... viszont jolenne ha az itt leirt hibakat/bugokat/hianyokat valaki tudna tovabbitani az illetekes helyekre (bar lehet ez meg is tortenik, legfeljebb nem reagalnak ra)