Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

Romano, miért ne halljam meg UnconnecteD hszét? :D nem veszem magamra, az APm java részét nem pénzért vettem, hanem forumon szereztem :) És még nem költöttem belőle csak RXre meg Corvettre meg Corollára, ha jól emlékszem.

Amúgy ha nektek is ugyan azt a bétát adták meg mint ami nekem van akkor feltölöthetném ha rendes netem volna. Nekem gond nélkül kb 1 óra alatt lejött az 1 gigás tömörített állomány. És igen az eredeti Aeriás accounttal lehet belépni, nekünk GM másolta át, nektek gondolom az Invivtus mert szerintem azt meg kellett adni amikor jelentkeztetek a tesztre.
    Ui: Nagyon jó (lesz) a DIANE :)

Az exploreres témába a mondanivalóm:
    Imádom Ploki hozzászólásait olvasni, szinte mindig olyan tartalmasak, öröm ránézni, csak így tovább :)
    Az explorerrel TÚL sok pontot lehet szerezni, és ott nem számít a képesség, sőt az autó sem, tehát nem reális. 8 normális játékost meg nem nagy vaszisztdasz összeszedni.
    TMNel én is játszottam és voltam top 100ban, magyar 1. is, de rájöttem hogy a ranglátrán nem a tudás számít, hanem a játékban töltött óra. Pedig én komolyan foglalkoztam azza la játékkal, vágyam volt hogy kijussak Párizsba a döntőre, de találkoztam nálam jobbakkal, meg olyanokkal is akik rengeteget játszottak és nem voltak ügyesek, így hát átadtam a helyem olyannak aki tényleg tudott.

Jó lenne ha lennénk 1 páran a bétán mert van még bőven amit ki akarok próbálni, tudom ti még több mindent, de remélem beleférek az időtökbe :)
    Ja és lehet beszélni a bétáról, a lionos event győzteseket SEM kötelezi a titoktartás, mivel ez már amolyan nyitott verzio. Természetesen a készítők várják az észrevételeiteket a további fejlesztések érdekében, több szem többet lát....

Jajjj de jó, ez a hozzászólásom is tetszik, jó tartalmas :D

Új hozzászólás Aktív témák