- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Romano, miért ne halljam meg UnconnecteD hszét?
nem veszem magamra, az APm java részét nem pénzért vettem, hanem forumon szereztem
És még nem költöttem belőle csak RXre meg Corvettre meg Corollára, ha jól emlékszem.Amúgy ha nektek is ugyan azt a bétát adták meg mint ami nekem van akkor feltölöthetném ha rendes netem volna. Nekem gond nélkül kb 1 óra alatt lejött az 1 gigás tömörített állomány. És igen az eredeti Aeriás accounttal lehet belépni, nekünk GM másolta át, nektek gondolom az Invivtus mert szerintem azt meg kellett adni amikor jelentkeztetek a tesztre.
Ui: Nagyon jó (lesz) a DIANE
Az exploreres témába a mondanivalóm:
Imádom Ploki hozzászólásait olvasni, szinte mindig olyan tartalmasak, öröm ránézni, csak így tovább
Az explorerrel TÚL sok pontot lehet szerezni, és ott nem számít a képesség, sőt az autó sem, tehát nem reális. 8 normális játékost meg nem nagy vaszisztdasz összeszedni.
TMNel én is játszottam és voltam top 100ban, magyar 1. is, de rájöttem hogy a ranglátrán nem a tudás számít, hanem a játékban töltött óra. Pedig én komolyan foglalkoztam azza la játékkal, vágyam volt hogy kijussak Párizsba a döntőre, de találkoztam nálam jobbakkal, meg olyanokkal is akik rengeteget játszottak és nem voltak ügyesek, így hát átadtam a helyem olyannak aki tényleg tudott.Jó lenne ha lennénk 1 páran a bétán mert van még bőven amit ki akarok próbálni, tudom ti még több mindent, de remélem beleférek az időtökbe

Ja és lehet beszélni a bétáról, a lionos event győzteseket SEM kötelezi a titoktartás, mivel ez már amolyan nyitott verzio. Természetesen a készítők várják az észrevételeiteket a további fejlesztések érdekében, több szem többet lát....Jajjj de jó, ez a hozzászólásom is tetszik, jó tartalmas

Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem veszem magamra, az APm java részét nem pénzért vettem, hanem forumon szereztem
És még nem költöttem belőle csak RXre meg Corvettre meg Corollára, ha jól emlékszem.