Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PepeDon

tag

válasz Plokijuma #6068 üzenetére

Elég sok replay mentettem már, de nem hiszem, hogy ezzel törődnének a fejlesztők. A legjobb ha az ember csak a saját speedbugját küldiné el nekik. Ugyanis, ha más embert 'jelent', akkor fennáll annak a veszélye, hogy csak nála történt minden. Mint a lag esetén. Ott is csak te látod, hogy 1-2 vagy a többiek állnak és te mész, a többieknél meg pont fordítva. Tudom a speedbugostól gyenge védekezés lenne, de akkor is lehetne erre hivatkozni.
    Azért én azt mondom csak olyan speedbuggal foglalkoznak (illetve nem a jelek szerint :W ) amit veled történik meg.
    Ott a 3-4 log fájl amibe elég sok minden van. Például azt se láttam sose, hogy feltöltené időközönként egy szerverre és utána tudnák elemezgetni.

A speedbug szerintem is a kanyar 'rossz' beállítása miatt van. A kanyaríven néha úgy betapad, mintha 3 tonna lenne a kocsi. Szerintem inkább a súly miatt van és nem tapadás miatt. Egyszerűen draftolva se megy úgy az autó, mint bug nélkül :) . Szélárnyékból nem lehet kiugrani, mert a másik annyival gyorsabb. Ebből gondolom, hogy a súly miatt van. Ha tapadás miatt lenne, akkor ha jobban tapadna gyorsabban lehetne a kanyarban menni, kisebb tapadásnál, meg csúszkálna illetve lesodródna a kanyarívről. De nem erről van szó, hanem szimplán belassul a kanyarban az autó.
    Ez így mind a TA-ra vonatkoztatva.
    Más versenyeken nagyon nem lehet megállapítani ki a bugos, mert annyi tapadás segítő, meg sebesség növelő cucc van, ráadásul az íveket se úgy veszi az ember.....
    Egyenlőre nekem a Panama két keréken a legjobb. Ott pl teljesen elment a súly az elejéről és mind hátra csúszott. Gyorsult mint állat, de kanyarba be nem lehetett vele fordulni. Az előző futamon (akkor a két kerekes bug előtt) meg 80 felett csúszott ki. Tehát ott a tapadás szállt el, de lehet, hogy hírtelen 'lefogyott' a Panama és azért csúszkált pattogott.
    Jó lenne egy 'nemhivatalos' bugbejelentő csapatot felállítani, de annyi ideje meg kinek van játszani. Marad a várakozás, hogy talán, majd egyszer...
    Mondjuk ezzel csak azt érik el ,hogy egyre kevesebben fognak játszani a játékkal. Én is elgondolkoztam a Panamás bug után, hogy 'ez most jó nekem?'. Adtam a játéknak esélyt, megvárom még a májusi nagy update-et és megnézem az AA kategóriát. Meg a másik TA-s pályát várom. Ha utána is ilyen bughalmaz lesz, szerintem ki fog kopni a vinyóról :) .

Új hozzászólás Aktív témák