Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizibal
tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Én a múltkor megreklamáltam a week long ach.-et, egy napra rá kaptam néhány ajándékot, amik persze minimális átfedést mutattak azzal, amit kapnom kellett volna (volt közte jobb is meg rosszabb is). Igaz, hogy közben részt vettem a challenge-kitalálós-és-beküldős eventen is, de így se tudtam kisakkozni, hogy mit miért kaptam. Közben megjött a válasz gmwrx-től is (mivel az event házigazdája, GMKrash nem fogadott pm-eket
), de addigra már teljesen össze voltam kavarodva, szóval nem nagyon volt kedvem tovább feszegetni a témát.
A Pro verdára hétfő óta várok, hosszas egyeztetés után ma kaptam 100k RP-t (biztos nem volt raktáron a kocsiból
).
Szóval az én meglátásom szerint a jószándék megvan bennük, csak kicsit túlvállalták magukat az ajándékosztogatás terén. Egyáltalán nem éreztem azt, hogy "mindig a GS/GM-nek van igaza". Ha kulturáltan közlöd velük a problémádat, várhatóan ők is korrektek lesznek veled szemben.Visszatérve a lemaradásokra: az Xfire event eredményéről lehet már tudni vmit?

Új hozzászólás Aktív témák

- Fűnyíró topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- NIOH 3
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de addigra már teljesen össze voltam kavarodva, szóval nem nagyon volt kedvem tovább feszegetni a témát.
).