- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házimozi haladó szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Ti vagytok már állatok (jó értelemben persze), reggelig játszani
(legalábbis Speed). Speedbug van TA-ban. Egyik futamon Plutorral vonatozva mentünk 1:01.xxx időt, míg az első egyedül 1:00.xxx időket (tankolás utáni 3. köre már ilyen volt és kb. még 3-4 kört futott). A másik hiba ami volt, a célgörbe utánni első kanyarban, 2 körben is, mint az úthenger úgy mentek át rajtam. Hátulról hatalmas ütés, de nem pördültem ki, és aki mögöttem volt, már előttem van. Egyszerűen átcsúszott rajtam. Pedig lag nem volt, mert mindenki ment szépen.
A kézifék lehet gyengébb lett, de a sima fék hatalmasat javult. Úgy meg lehet állni a boxba a sárga vonal előtt mint a cövek. Bár én ott nagyon nem is a sebességet nézem, hanem a motorhangra lövöm. A kijelzőn mindig később esik vissza, de a fordulatszám hangjából lehet tudni, hogy az megfelelő lesz. Van amikor a kijelzőn full vörösbe van, de én szadabon rongyolok be, mert motorhangból tudom, hogy én már megfelelő sebességgel megyek. Persze így elég szépen lehet faragni az összidőből, meg a helyezésen javítani.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(legalábbis Speed). Speedbug van TA-ban. Egyik futamon Plutorral vonatozva mentünk 1:01.xxx időt, míg az első egyedül 1:00.xxx időket (tankolás utáni 3. köre már ilyen volt és kb. még 3-4 kört futott). A másik hiba ami volt, a célgörbe utánni első kanyarban, 2 körben is, mint az úthenger úgy mentek át rajtam. Hátulról hatalmas ütés, de nem pördültem ki, és aki mögöttem volt, már előttem van. Egyszerűen átcsúszott rajtam. Pedig lag nem volt, mert mindenki ment szépen.