Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Ti vagytok már állatok (jó értelemben persze), reggelig játszani
(legalábbis Speed). Speedbug van TA-ban. Egyik futamon Plutorral vonatozva mentünk 1:01.xxx időt, míg az első egyedül 1:00.xxx időket (tankolás utáni 3. köre már ilyen volt és kb. még 3-4 kört futott). A másik hiba ami volt, a célgörbe utánni első kanyarban, 2 körben is, mint az úthenger úgy mentek át rajtam. Hátulról hatalmas ütés, de nem pördültem ki, és aki mögöttem volt, már előttem van. Egyszerűen átcsúszott rajtam. Pedig lag nem volt, mert mindenki ment szépen.
A kézifék lehet gyengébb lett, de a sima fék hatalmasat javult. Úgy meg lehet állni a boxba a sárga vonal előtt mint a cövek. Bár én ott nagyon nem is a sebességet nézem, hanem a motorhangra lövöm. A kijelzőn mindig később esik vissza, de a fordulatszám hangjából lehet tudni, hogy az megfelelő lesz. Van amikor a kijelzőn full vörösbe van, de én szadabon rongyolok be, mert motorhangból tudom, hogy én már megfelelő sebességgel megyek. Persze így elég szépen lehet faragni az összidőből, meg a helyezésen javítani.
Új hozzászólás Aktív témák

- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Megkímélt ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(legalábbis Speed). Speedbug van TA-ban. Egyik futamon Plutorral vonatozva mentünk 1:01.xxx időt, míg az első egyedül 1:00.xxx időket (tankolás utáni 3. köre már ilyen volt és kb. még 3-4 kört futott). A másik hiba ami volt, a célgörbe utánni első kanyarban, 2 körben is, mint az úthenger úgy mentek át rajtam. Hátulról hatalmas ütés, de nem pördültem ki, és aki mögöttem volt, már előttem van. Egyszerűen átcsúszott rajtam. Pedig lag nem volt, mert mindenki ment szépen.