Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Ti vagytok már állatok (jó értelemben persze), reggelig játszani
(legalábbis Speed). Speedbug van TA-ban. Egyik futamon Plutorral vonatozva mentünk 1:01.xxx időt, míg az első egyedül 1:00.xxx időket (tankolás utáni 3. köre már ilyen volt és kb. még 3-4 kört futott). A másik hiba ami volt, a célgörbe utánni első kanyarban, 2 körben is, mint az úthenger úgy mentek át rajtam. Hátulról hatalmas ütés, de nem pördültem ki, és aki mögöttem volt, már előttem van. Egyszerűen átcsúszott rajtam. Pedig lag nem volt, mert mindenki ment szépen.
A kézifék lehet gyengébb lett, de a sima fék hatalmasat javult. Úgy meg lehet állni a boxba a sárga vonal előtt mint a cövek. Bár én ott nagyon nem is a sebességet nézem, hanem a motorhangra lövöm. A kijelzőn mindig később esik vissza, de a fordulatszám hangjából lehet tudni, hogy az megfelelő lesz. Van amikor a kijelzőn full vörösbe van, de én szadabon rongyolok be, mert motorhangból tudom, hogy én már megfelelő sebességgel megyek. Persze így elég szépen lehet faragni az összidőből, meg a helyezésen javítani.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux Mint
- iPhone topik
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(legalábbis Speed). Speedbug van TA-ban. Egyik futamon Plutorral vonatozva mentünk 1:01.xxx időt, míg az első egyedül 1:00.xxx időket (tankolás utáni 3. köre már ilyen volt és kb. még 3-4 kört futott). A másik hiba ami volt, a célgörbe utánni első kanyarban, 2 körben is, mint az úthenger úgy mentek át rajtam. Hátulról hatalmas ütés, de nem pördültem ki, és aki mögöttem volt, már előttem van. Egyszerűen átcsúszott rajtam. Pedig lag nem volt, mert mindenki ment szépen.