Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Attka85

tag

Üdv mindenki! A hét végén igencsak mozgalmas volt a program, Sim Thunder event és a Sim Thunder Liga 1. fordulója a Norlandenringen, időmérővel, 25 körös állórajtos futammal. A Ligán a magyar színeket ketten képviseltük(BiggerThanYours - alias Bekő Tóni és én a HOT csapatából) Előbbit sikerült megynernem, igaz nem volt könnyű, mert beckerweizen nagyon szorongatott és végül a 3 db 20 körös futamból ő nyert 2-t én csak 1-et, de nekem is 28 pontom lett, mint neki, szóval döntő futam következett, ahol 0.042 másodperccel végül én jöttem ki jobban és nyertem 200db XP szorzót! A Ligán a 3. kockára állhattam fel, de a rajt után az 1. féktávon kilöktek és az utolsó, 13. helyről felkapaszkodtam a 3. lanus mögé 1 mp-cel lemaradva :))
    Íme a topicok: [FGD]Thunder Event 18/05/2011 20:00Uhr
    És a Liga topicja, eredményekkel, részletesen, tabellával: TA - Thunder One T1 League (Season Two)
    A Liga folytatódik tovább, 7 héten át, szombatonkét este 6 órai időmérőkkel és a futam 7-kor. Következő állomás: Norlandenring Reverse.
    Ha Valakinek kedve támadna kipróbálni erejét, nevezzen Furry-nál pm-ben, akár 2-en csapatként is...
    Legjobbakat!
    Ui.: Kiss Pál Tamás 1. (!!!) helyen végzett ma reggel a GP3-as sorozatban, gratula neki! :K

Új hozzászólás Aktív témák