Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
milomi
üzenetére
Nemtom nekem megkellet várni az updateet is az kb nég annyi mint a letöltés ettől 4,7 giga lesz az egész motyo az alap 2,7 ről.Attol fug ha a letöltés vezérlőt használtad akkor semmi baj ha a packot töltötedd le az automatikus frissitéseket valahonnan lekel szedni vagy első inditáskor engedni kell.Ha végzet vele a Cansel helyetmegjelenik a Start gomb és mehet az Ettel...Sok sikert remélem találkozunk Nicknevem : BipBip1978
Más: Azt tapasztalttam legutobbi alkalom ota hogy minnél többet nyomod és a szinted is emelkedik több dolgot pakolhatsz fel az autodra ,hisz ahogy emlitettem szintet lép a verda de sokat nyomva enged némi + tuningot a gépen persze csak csinyán,igy mindig 1 picit jobb autoval nyomhatom.Saját észrevétel persze ha valakinek van profi infoja kérem ossza meg velünk is.Mindenkinek sikeres versenyt kivánok!!!!! volt PT-s : Nicname: Croco1978
Új hozzászólás Aktív témák

- Budget Gamer pc jó áron! 1660 Super/i5-9400F/16GB RAM
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Huawei MatePad 11.5 2025 6/128GB - Garancia
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest